Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Синьо небе 3D XL

0/ 5 (0)

  • + -

89.90 лв.

Фототапетът състои се от 4 части.

Прекрасният фототапет Синьо небе 3D ще се хареса на онези наши клиенти, които обичат екстремните преживявания. Изображението създава илюзия за разбиваща се тухлена стена, зад която деликатно се промъква синият небосвод. С XL размера си, тапетът изисква да му осигурите достатъчно пространство.

Възможност да си осигурите компанията на слънцето дори в най-мрачните дни

Триизмерният фототапет небе внася слънчево настроение и създава усещане за живителна топлина. В която и стая на дома си да го поставите, ще ви бъде изключително приятно да прекарвате времето си в нея. Илюзията, че преградите между вас и външния свят са разрушени, дават усещане за свобода и създават не само емоционална, но дори чисто физическа наслада.

Изображението е подходящо за всяка стая във вашия дом – спалня, хол, кабинет или детска стая. Там, където картината бъде поставена, ще усещате топлата компания на слънцето, дори когато времето е мрачно и студено. Огреният от слънце небосвод е чудесна алтернатива на фототапетите с морски пейзажи, които оказват същия ефект.

Напълно реалистично визуално въздействие

Триизмерният фототапет ви дава усещането, че всеки детайл от картината е реален. Можете да докоснете летящите тухлени отломки, както и да затаите дъх в очакване на тяхното падане. Реалистичното въздействие е факт, независимо под какъв ъгъл гледате изображението. D3 фототапетите вече не са стенна декорация, а начин да предизвикаме силни чувства у себе си и нашите гости.

Това е един от най-големите ни фототапети с небе, което означава, че имате достатъчно дълга, незакрита от мебели стена, където да го поставите. Размерът на модела е 254 х 368см – височина/широчина. Предвид значителната му големина, фототапетът се състои от повече части. Тук те са 4 на брой, но вертикалното им разположение на стената улеснява поставянето.

В цената на фототапет синьо небе е включено лепило. Количеството на лепилото е съобразено с площта, която тапетът ще заеме върху стената. Преди лепене почистете добре основата от прах и други замърсявания. Лепете само върху напълно суха стена.

Фототапет Синьо небе 3D XL

89.90 лв.