Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Светлините на Босфора L

0/ 5 (0)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Почитателите на модерния интериорен стил и в частност на градските пейзажи, могат да се възползват от страхотната цена на нашия уникален фототапет, озаглавен Светлините на Босфора. Пейзажът е подходящ за хол, за трапезария, за офис и всяко представително помещение. Продукт с отлично качество, подходящ за екстремни условия на използване.

Зарадвайте сетивата със спираща дъха панорамна гледка

Съвременните фототапети са претърпели множество подобрения, благодарение на което са по-лесни и удобни за залепяне и имат максимално повишена дълготрайност. Материалът представлява плътна и устойчива на околните фактори хартия, която се свързва здраво и дълготрайно към всякакви основи с помощта на качествени и съобразени с продукта лепила.

Изображението е отпечатано по иновативна цифрова технология. Новият метод на принтиране гарантира невероятна детайлност на картината. Гледани дори от много близко разстояние, фототапетите запазват характеристиките си на качествено направена фотографска снимка. Цветовете са напълно автентични, а трайността им е доказана. Дори слънчевите лъчи няма да предизвикат избледняване на стенната декорация.

Светлините на Босфора е една наистина завладяваща картина. Този градски пейзаж създава усещане за уют и радва сетивата по много приятен начин. Размерът на фототапета е предназначен да покрие част от стена по почти цялата ѝ височина – от пода до тавана. Височината на картината е 1.84см, а широчината 254см.

Добрата новина е, че за залепване на „Светлините на Босфора” едва ли ще ви е нужен майстор. Модел L се състои от само две части, което значително улеснява операцията по залепване. В конкретния случай няма да ви се налага да извършвате действия, наподобяващи реденето на пъзел. Просто съединете добре двете части, така че да не се застъпват и няма никакво разстояние между тях.

Този фото тапет се предлага с включено в цената лепило, така че отпада сложната задача да намерите лепяща смес, подходяща за конкретните цели. Ние се ангажираме да доставим изделието на вашия адрес в отлично състояние. Фототапетите се доставят добре опаковани, навити на руло в твърда кутия с цилиндрична форма, което ги предпазва от намачкване и повреждане при транспорта.

Вижте още модели от нашия каталог с фототапети за стени.

Фототапет Светлините на Босфора L

65.50 лв.