Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Светлините на Босфора XL

4/ 5 (6)

  • + -

89.90 лв.

Фототапет, състоящ се от 4 части.

За хората с афинитет към Ориента сме подбрали специална селекция от фототапети с уникални пейзажи. Фототапет Светлините на Босфора ще се хареса на клиентите ни, за които това е уникално и красиво място. Тапетът е с XL размер, което налага да му осигурите нужното пространство. От нас получавате един първокласен продукт с включено в цената лепило.

Босфорът – емблематично географско понятие

Босфорът, на турски Истамбул Боазъ, е протокът, който свързва Мраморно и Черно море, като същевременно разделя европейската от азиатската част на Турция. Това е не само ключова географска зона, но и място, което разкрива една пленителна гледка. Емблема на протока е босфорският мост, който е част от пейзажа, запечатан върху фототапета.

Нещо повече – мостът е централна фигура в изображението, каквато е и ролята му в този регион. Красотата на картината се крие основно в невероятния ѝ колорит. Това е нощен поглед над града, огрян от ярки, цветни светлини. Много добре е запечатан и небосводът, обагрен в червено. Един превъзходен залез над Босфора.

Тапетът ще бъде приятно допълнение към интериора на всяко представително помещение. Той е идеална декорация за хол и всекидневна, както и за офиси, търговски помещения и заведения. Колекцията ни от градски пейзажи ви позволява да се пренесете на любимо място и да виждате ежедневно една очарователна гледка.

Голям размер – тапет от 4 части

Фототапет Светлините на Босфора е в XL размер. Докато стандартните ни модели са с размери 184 х 254см – височина/широчина, тук имаме картина с размер 254 х 368см. На първо място е нужно да осигурите на декоративното покритие оптималното пространство. Няма да спечелите от неговото присъствие, ако изображението бъде закрито от мебели.

Сложността на залепяне на фототапета не се повишава особено заради по-големия му размер. Тапетът се състои от 4 части, които просто трябва да свържете като пъзел. За да ви улесним в задачата по залепяне на фототапета, в цената му сме включили лепилото, което ще ви е нужно.

Фототапет Светлините на Босфора XL

89.90 лв.