Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Релакс 1 3D

0/ 5 (0)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

В желанието си да създадат приятна и отпускаща домашна обстановка, много от клиентите ни стигат до избора на фототапет Релакс 1. С триизмерността на изображението, пищните цветове и нежни флорални мотиви, тази стенна декорация ще ви пренесе в един красив, топъл свят, далеч от шума и суетата на големия град. Възползвайте се от нашите промоции, за да намалите разходите по създаването на по-уютен дом.

СПА атмосфера в домашното пространство

Всеки от нас възприема дома си като сигурно убежище от външния свят. Създавайки релаксираща атмосфера в личното си пространство, много лесно бихте могли да се откъснете от суматохата и стреса на ежедневието. Прекрачвайки прага на дома си, фототапетът Релакс ще ви пренася на едно диво, отдалечено място, където никой и нищо не ще ви притеснява.

Фототапетът е подходящ за всяка жилищна стая – дневна, спалня, работен кабинет и дори антре. Нежните лилави цветове на разцъфнала орхидея, пламъкът на ароматна  свещ и соли за вана – всичко това ви приканя да се насладите на спокойствието, за което сте мечтали през дългия работен ден.

С тази красива стенна декорация е супер лесно да си създадете приятна СПА атмосфера у дома. Изберете внимателно местоположението на тапета – той трябва да заеме пространството, в което искате най-силно да намалите напрежението. Размерът на релаксиращия фототапет е стандартен: 184 х 254 – височина/широчина. Струва си да потърсите свободен участък от стена с такива размери.

Лекота на залепване – идеална възможност за начинаещи

Ако нямате никакъв опит в лепенето на тапети и фототапети, инсталацията на успокояващия фототапет Релакс 1 3D не бива да ви притеснява. При този модел степента на сложност е минимална, защото моделът се състои от само две части. Двата елемента на изображението се позиционират хоризонтално един над друг.

За да постигнете отлични резултати и ефектът от красивата картина да бъде максимално въздействащ, е важно да подготвите правилно стената. Всички грапавини и неравности следва да бъдат изгладени, за да не се забелязват върху изображението. За здраво свързване на тапета със стената, основата трябва да е чиста и суха. От нас получавате безплатно лепило.

Фототапет Релакс 1 3D

65.50 лв.