Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Река в планината

0/ 5 (0)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Независимо къде живеем – в динамичния град или в отдалечено кътче, винаги искаме да виждаме около себе си красотата на природата и да ѝ се наслаждаваме, особено когато не можем да излезем навън. Именно това човешко желанието доведе до създаването на красиви фототапети с пейзажи. Нашият фототапет Река в планината е начин да поканите природата в уютния си дом.

Величествена гледка, която ще ви радва ежедневно

Казват, че изкуството имитира природата и това не е далеч от истината. Изкуството е обаче и средство да се запечата една внушителна гледка към красиво кътче от света, който ни заобикаля. Съвременните фототапети ни дават възможност да си осигурим една красива гледка, която не губи очарованието си през студените сезони – остава все така слънчева и очарователна.

Точно такъв е случаят с тапета Река в планината. Той предлага една величествена гледка с размери 184 х 254см – височина/широчина. Пейзажът е същевременно силно въздействащ и успокояващ. Изображението ще ви позволи да изпитате усещане за простор и свобода, дори когато обитавате малък градски апартамент.

Реката и заобикалящите я планини въздействат по много начини. Тази картина ще ви напомня ежедневно, че ние хората сме по-малки от природата и единственото, което можем да направим е да я ценим и търсим контакт с нея. Фототапетът, представен тук, ви дава възможност да си създадете кътче сред живата природа в рамките на едно затворено пространство, каквото е всеки съвременен дом.

Модел от 2 части – лесно и качествено залепяне

Едва ли е нужно да уточняваме, че лепенето на фототапет е доста по-различно и сложно от инсталирането на обикновен тапет. Тук не е достатъчно да следваме външния ръб и принта на стенното покритие. Нужно е да сглобим правилно и качествено картината, така че всеки детайл на изображението да бъде на правилното място.

Тъй като е съставен от само 2 части, фототапет Река в планината не би могъл да затрудни дори хора без никакъв опит в тази операция. Достатъчно е просто да съедините прецизно детайлите, така че след изсъхване на тапета да няма застъпване и луфтове между двете части на картината.

Фототапет Река в планината

65.50 лв.