Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Райска гледка 3D XL

5/ 5 (1)

  • + -

89.90 лв.

Фототапетът се състои от 4 части.

Фототапет Райска гледка 3D ще внесе спокойствие и красота в уютния ви дом. Невъзможно е да останете в лошо настроение, гледайки този пейзаж, независимо дали времето навън е мрачно или се борите с ежедневния стрес. Красивият средиземноморски пейзаж може да бъде ваш още сега и то на доста апетитна цена. От нас получавате подарък лепило, което ще ви е нужно за залепване на тапета.

Голям XL размер за супер вълнуваща гледка

Фототапетът, изобразяващ пейзаж от райско кътче, е с внушителни размери 254 х 368см – височина/широчина. С него е супер лесно да постигнете ефект „веранда”, особено ако го поставите на правилното място. Светлите и ярки цветове на пейзажа ще внесат слънчево настроение в някое по-мрачно помещение или в стая, в която не прониква достатъчно слънчева светлина.

Пейзажните ни фототапети притежават свойството да преобразяват всяко жилищно помещение, най-вече цветните ни модели с пищни и ярки цветове. Конкретният продукт би бил перфектен акцент в хол, спалня, всекидневна и дори фоайе. Тапетът е съставен от само 4 части, което не би затруднило особено операцията по неговото залепване.

Тънкости при залепянето на фототапет

Залепянето на фототапет на стена е свързано с някои допълнителни тънкости, каквито не съществуват при обикновените тапети. В случая е изключително важно основата да е абсолютно гладка и равна. Върху по-груби мазилки е невъзможно да се получи желаното съвършенство, особено ако тапета се гледа от по-близко разстояние.

Фототапет Райска гледка е с триизмерно изображение и с много високо качество на печата. Гледана дори от близко разстояние, картината ще успява да въздейства, създавайки ведро и оптимистично настроение. Отделните части трябва да се съединяват така, че при изсъхване на лепилото да не се образува разстояние между тях. Застъпването на детайлите също е недопустимо.

Тапетът ще ви бъде доставен заедно с нужното за полагането му количество лепило – подарък от нас. Желателно е стената, върху която ще лепите фототапета да бъде добре почистена и абсолютно суха!

Фототапет Райска гледка 3D XL

89.90 лв.