Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Пътека край водопада L

4/ 5 (2)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Съществуват гледки, от които не можем да откъснем погледа си. Повечето от тях не са създадени от човешка ръка, а от най-великия творец, когото човекът никога няма да достигне – природата. Предлагаме ви един изумително красив фототапет, който представя една спираща дъха гледка – дървена пътека, криволичища покрай величествен водопад.

Поканете природата в модерния си дом

Живеейки в динамичния голям град, за много хора е жизненоважно да не губят връзката си с природата. Кратките уикенди в планината, край реки, потоци или море са крайно недостатъчни за презареждане на батериите и намаляване на ежедневния стрес. Ние ви предлагаме начин да си създадете усещане, че сте сред природата, дори когато се намирате между стени от тухла и бетон.

Гледката към един красив водопад създава спокойна и уютна атмосфера, от каквато се нуждае всеки дом, разположен в сърцето на големия град. Такава картина ще ви създава уют и комфорт, прибирайки се у дома след тежкия работен ден. Вместо шума на автомобилите по натоварените булеварди, вие ще чувате грохота на водата, спускащ се от величествената скална маса. Така работи човешкото въображение.

С този наш приказен пейзаж можете да поканите красивата природа в дома си, за да не ви липсва тя в сивото и мрачно ежедневие. Поставете тапета в хола или спалнята – там, където най-силно имате нужда да избягате от стреса на асфалтовата джунгла. Колоритната картина ще ви накара да забравите всички дребни неприятности, защото пред природата и нейната красота всичко останало изглежда дребно и незначително.

Параметри на продукта

Фототапетът „Пътека край водопада” се предлага в стандартен размер – 184 х 254см, което го прави подходящ за почти всяко жилищно помещение. От една страна имаме достатъчно голяма картина, която ще оживи скучното пространство, но от друга, не се налага да правите драстична промяна в обзавеждането.

Моделът се състои от само 2 части. Това означава, че залепването на тапета на стената няма да ви затрудни. За да ви улесним максимално в тази задача, сме включили безплатно лепило към продукта. Добавеното количество е напълно достатъчно за залепване на фототапета.

Фототапет Пътека край водопада L

65.50 лв.