Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Природа 2

5/ 5 (19)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Една прелестна гледка ще създаде в дома ви комфорт и уют. Фототапет Природа е най-лесният начин да си подарите един красив пейзаж към диво и внушително кътче от природата. Няма как да виждате ежедневно такава гледка от градския си апартамент, но има начин да излъжете сетивата, че живеете на място, откъснато от суетата и градския шум.

Композиция в синьо, която ще ви създаде усещане за покой и свобода

Синият цвят е един от най-обичаните, когато говорим за природа. Морета, океани, чисто небе – фототапетите с такива изображения са едни от най-търсените от купувачите. Конкретният модел представя един внушителен пейзаж. На него са изобразени спокойните води на езеро, заобиколено от остри планински зъбери, покрити със сняг.

Тапетът предлага един артистичен подход, използван при заснемане на изображението. Върху гладките води на езерото се отразява огледален образ на околните природни дадености. Планините и небето се оглеждат във водата, придавайки една атрактивна дуалност на цялата композиция.

Красивият пейзаж, предлагащ ежедневен контакт с природата, е начин да си създадете тих и спокоен оазис, който да ви откъсва от градския шум и огромния стрес. Тапетът е подходящ за всяко жилищно помещение – хол, спалня, кътче за посрещане на гости. Преобладаващите нюанси на синьото ви задължават да го поставите в стая, която е добре осветена и достатъчно просторна.

Стандартен размер – лекота на залепяне

Фототапетът Природа е със стандартен размер 184 х 254см – височина/широчина. Той е достатъчно голям, за да се превърне в акцент на интериора. Желателно е да му осигурите достатъчно свободно пространство, като по възможност не бъде закриван от мебели и други детайли на обзавеждането.

Няма да ви бъде трудно да залепите този превъзходен фототапет. Той се състои от само две части, което означава, че ще имате  един участък на свързване на елементите. Събирането на картината е един от най-трудните моменти при залепяне на фототапети. Желателно е да няма застъпване, нито пък разстояние между частите. От нас получавате безплатно лепило.

Фототапет Природа 2

65.50 лв.