Продуктът беше добавен в кошницата
- 69%

Фототапет Премиум Трансформърс

5/ 5 (7)
Промоция

  • + -

29.90 лв. 96.90 лв.

Фототапет състоящ се от 12 части. Този фототапет е висококачествен с изключително качествен печат, с винил покритие и също така миещ.

Фототапет Премиум Трансформърс е създаден специално за най-запалените фенове на култовата поредица. Представлява колаж от многобройни изображения на комиксовите герои, какъвто не можете да постигнете с обичайните плакати. Чудесно решение за декорация в стаята на вашия тийнейджър. Размерът на тапета е внушителен и трябва да му осигурите необходимото пространство.

Начин да внесете колорит в детската, в хола или в кътчето за забавления и игри

Ако вашият тийнейджър иска да окачи постери по стените на стаята си, предложете му по-атрактивно решение. Вместо да дупчи стените с кабари или да разрушава мазилката с лепила, може да декорира личното си помещение с огромен фототапет с любимите си фантастични герои.

Изображението представлява естетически издържана арт композиция, формирана от множество малки сегменти. Картината изглежда сякаш направена от изрезки, всяка в различни нюанси. На практика се получава една колоритна арт композиция, която ще внесе специфично настроение в стаята на детето ви, а защо не и в хола или в кътчето за забавления и игри в дома ви.

Винилово покритие – дълготрайност на цветовете

Колекцията ни от фототапети включва най-качествените продукти, налични на родния пазар. Моделът Трансформърс е от премиум клас. Той е изработен от висококачествени материали чрез иновативни методи на печат. Изображението е отпечатано по най-новите технологии. Това позволява не само висока точност на предаване на цветовете, но и отлична детайлност при наблюдение под всякакъв ъгъл

Най-голямо достойнство на изделието е неговото покритие от винил. То защитава хартията от повреждане и предотвратява избеляването на цветовете. Лепенето на отделните части е по-удобно и безопасно. Не съществува риск от разкъсване на хартията след обмазването с лепило.Същевременно виниловите фототапети позволяват повече възможности за почистване.

Можете да почиствате декорацията уверено с влажна кърпа. Важно е да поддържате дома си идеално чист, затова препоръчваме да заложите на декорация, която подлежи на пълноценно почистване. Тапетът е с размери 244 х 305см – височина/широчина. Състои се от 12 части, което в известна степен усложнява инсталацията.

Фототапет Премиум Трансформърс

29.90 лв.