Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Планети 3D

0/ 5 (0)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Космосът е нещо, което винаги ще ни очарова и ще ни привлича към себе си с красотата си и с неизвестните, които крие в себе си. Красотата на един космически пейзаж е несравнима – тя въздейства не само визуално, но и на духовно ниво. На всички вас, които оставате очаровани от прелестта на безкрайния Космос, предлагаме фототапет Планети 3D.

Идеалната декорация за детски стаи и помещения с модерен интериор

Фототапетът, изобразяващ един вълнуващ космически пейзаж, е перфектната декорация за стаята на вашия тийнейджър. Там изображението ще създаде специфична атмосфера с усещане за междупланетно пътуване с космически кораб. Факт е, че младите хора са омагьосани от космоса и неговата необятност. Може би донякъде под влиянието на фантастичните филми.

Този оригинален фототапет ще преобрази напълно съответното пространство. Ще създаде илюзията за наличието на огромен прозорец, зад който се разкрива една внушителна гледка. Космическата панорама представя планети, които гравитират около звезден кратер. Едва ли има човек, който би могъл да остане равнодушен към това колоритно изображение.

Тапетът представя картина с висока резолюция, на което се дължи нейният триизмерен ефект. 3Д тапетите успяват с лекота да създадат усещането за дълбочина и простор в дори съвсем малки и семпло обзаведени стаи. Имайте предвид, че този фототапет ще затъмни минимално наличното пространство, поради по-тъмните нюанси, изграждащи изображението.

Модел, съставен от само 2 части

Впечатляващият фототапет Планети е със стандартни размери 254 х 184см – височина/широчина. Макар да не е сред най-малките ни модели, той се състои от само 2 части. Това прави залепянето му на стената максимално лесно дори за хора, които не притежават особени умения и опит в лепенето на фототапети.

За да ви улесним максимално в тази дейност, ние сме се погрижили да имате на разположение правилния вид лепило в точните количества – напълно безплатно. Съветваме ви да подготвите добре основата, за да постигнете отличен резултат. Стената трябва да бъде абсолютно гладка, чиста и суха.

Фототапет Планети 3D

65.50 лв.