Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Пиратски кораб

0/ 5 (0)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Един чудесен начин да се откъснем от сивото ежедневие е като декорираме стените с екзотични и дори приказни изображения. Предлагаме ви една прелестна гледка под формата на фототапет Пиратски кораб. С негова помощ ще се радвате на красив пейзаж, когато сте у дома, вместо да виждате потискащия облик на сгради, бетон и асфалт.

Избягайте от шаблона и заложете на нестандартно изображение

Фототапетите са представени основно под формата на пейзажи – градски и природа. Логично е хората, живеещи в шумните градове, да предпочетат изображения, представящи зеленина или море. Чрез фототапета с пиратски кораб, ние ви предлагаме комбинация от двете. На него е изобразен морския бряг, но като фон се виждат също планини, водопад, палми и много зеленина.

Тази въздействаща картина ви позволява да се отклоните от шаблона и предложите на своите гости една по-различна, дори необичайна гледка. Всеки ще намери в нея приятна храна за сетивата си. Мъжете може би ще се фокусират върху кораба, докато за дамите по-голям интерес ще представлява красивата природа.

Тапетът притежава невероятен колорит и ще се впише идеално във всяка стая на дома ви. Наситените нюанси на зеленото преобладават в картината, което означава, че тя би могла да действа успокояващо на сетивата. Спокойно можете да залепите тапета в спалнята, както и в хола или трапезарията, където ще създава усещане за спокойствие, уют и хармония.

Модел от две части – лекота на инсталиране

Фототапетът на пиратска тематика няма да ви затрудни в залепянето му на съответната стена. Той е със стандартна големина 184 х 254см – височина/широчина и се състои от само 2 части. Факт е, че сложността на залепяне на фототапетите се определя от броя на компонентите на картината. Колкото по-малък е броят им, толкова по-лесна е инсталацията.

Двете части се полагат хоризонтално, една над друга. Този метод улеснява напасването на детайлите, така че да няма празнини или застъпени участъци. Един хитър трик е предварително да очертаете линия там, където двата компонента се съединяват. Задължително условие за правилно залепяне на фототапет е стената да бъде гладка, суха и чиста.

Фототапет Пиратски кораб

65.50 лв.