Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Панорамна гледка 1 3D

0/ 5 (0)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Не винаги е възможно да избираме гледката, която ще виждаме от прозорците на своя дом. Ето защо нашият магазин ви предлага една превъзходна колекция от фототапети тип Панорама. Те са проектирани да създават приятна илюзия за изглед, какъвто в действителност няма. Фототапет Панорамна гледка 1 3D е чудесно решение за фалшив прозорец, разкриващ живописен пейзаж.

Ефект прозорец – начин да излъжете окото относно наличното пространство

Има различен тип помещения. Някои са светли и просторни, а други точно обратното – малки, тъмни и подтискащи. Ясно е, че никой не иска да обитава втория тип, но понякога се налага. Добрата новина е, че съществува лесен и достъпен начин за облагородяване на тесните и скучни пространства, в които не прониква достатъчно слънчева светлина.

С помощта на нашия 3Д фототапет Панорамна гледка 1 можете да излъжете окото, че в стаята има голям панорамен прозорец, който разкрива приказна гледка към един идиличен пейзаж. Изображението е затворено в реалистично изглеждаща рамка и закрито частично от вертикално спускащи се линии, създаващи усещане за наличие на щори. Приликата с истински прозорец е просто поразителна.

С това стенно декоративно покритие ще накарате всяко помещение да изглежда по-просторно и светло, отколкото е реално. Също така ще си създадете измамното усещане, че отвъд стените на вашия дом се разкрива едно красиво кътче от дивата природа. Много добър трик да се откъснете от сивотата на големия град, когато се приберете у дома.

Съставен от само две части – всеки може да инсталира правилно този фототапет

Фототапетът с панорамна гледка е един от моделите, които са изключително лесни за инсталиране. Той се състои от само две части, които просто трябва да съедините правилно. Условието за правилно залепяне на отделните части е да няма припокриване или разстояние между тях.

Имайте предвид, че след изсъхване на лепилото, хартията леко ще се свие, затова е хубаво да залепите двете части на тапета максимално близко една до друга. За да ви улесним в това отговорно начинание, ние ви предоставяме нужното количество лепило напълно безплатно.

Фототапет Панорамна гледка 1 3D

65.50 лв.