Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет флис Панда

0/ 5 (0)

  • + -

55.50 лв.

Фототапетът се състои от 1 част.

Фототапет флис Панда е едно очарователно предложение за всички ценители на модерния домашен декор. Той се отличава от повечето ни фототапети преди всичко по вида на материала, върху който е отпечатано вълнуващото изображение. Пандата е едно от животните, които събуждат положителни емоции у малки и големи. Тя ще оживи с присъствието си всяко пространство, което смятате, че се нуждае от малко допълнителен колорит.

Какво представляват флис фототапетите?

Тапетите и фототапетите, обозначени с термина „флис” (или флиз), са стенна декорация, изработена на основата на нетъкан текстил, вместо хартия. Основата на фототапета обикновено е изработена от полиестер в комбинация с други синтетични влакна. Флизелиновата основа придава на тапета здравина и устойчивост на износване, а когато говорим за фототапети, материалът оказва влияние и на качеството на изображението.

За разлика от хартията, флизелинът не създава отблясъци. Това прави изображението ясно забележимо при всякаква светлина и под всякакъв ъгъл. Високотехнологичният печат върху текстил пресъздава точно цветовете и всеки детайл на картината е ясен и отчетлив. Освен това, флиз тапетите и фототапетите имат добри звукоизолационни свойства, повишавайки цялостния комфорт в помещението.

Меката текстурирана повърхност на тапетите флис позволява да се създаде луксозна и уютна атмосфера при минимален разход на средства, време и усилия. Стените ви ще бъдат украсени с атрактивно изображение на сладка панда, уловена в естествената ѝ среда, а в същото време ехото в помещението ще бъде намалено, така че да се чувствате комфортно и приятно през цялото време.

Най-лесно залепване

Хората, които се притесняват да използват фототапети като стенна декорация, споделят, че това, което ги плаши, е сложността на монтажа. Моделите, съставени от множество части, наистина биха могли да затруднят донякъде хората без никакъв практически опит, но случаят с флис тапета Панда не е такъв.

Този екзотичен фототапет се състои от само един елемент. Не се налага да свързвате точно и прецизно отделните детайли. Необходимо е само да подравните правилно изображението на стената и да залепите фототапета, след като предварително го обмажете с лепило. Ние ви даваме безплатно лепило заедно с този фототапет.

Фототапет флис Панда

55.50 лв.