Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Орхидея мираж

3/ 5 (6)

  • + -

53.80 лв.

Фототапетът се състои от 8 части.

Цветята са най-прелестните творения на природата – нежни, невинни и способни да разведрят дори най-мрачното настроение. Ако искате да създадете дом, в който цари хармония и баланс, изберете нашия фототапет Орхидея мираж и го поставете върху някоя от стените. Ще се изненадате как умората, стресът и напрежението изчезват мигновено, щом се приберете у дома и погледнете красивата композиция върху стената.

Идеално решение за обособяване на функционална зона

Фототапетите не са просто ефектна стенна декорация, макар че изпълняват отлично тази функция. Те са преди всичко удобно средство за подобряване на интериора и създаване на специфично оформление. С нашия фототапет орхидея можете да постигнете различни резултати, всеки от които ще радва както очите, така и душата.

Моделът е подходящ за зониране на по-просторни пространства. С него можете да разделите дневната на няколко функционални зони – да обособите кътче за хранене тип трапезария или да отделите меката мебел и масичката за кафе като самостоятелно пространство. Светлите тонове на изображението са чудесен фон за мебели в по-тъмни нюанси.

Подходящ за всяко жилищно и представително помещение

Красивият фототапет Орхидея мираж ще се впише отлично във всяко жилищно помещение. Поставете го в спалнята, ако искате да си създадете усещане за спокойствие и уют. Можете също да му се радвате в хола, в антрето или дори в модерната си кухня. Моделът ще се представи отлично във всяка представителна среда – офис, магазин, туристическа агенция, фризьорски салон и т.н.

Светлите тонове, в които е издържано изображението, правят тапета идеален за малки пространства с ограничено количество дневна светлина. Светлите стени и стенна декорация имат свойството да увеличават визуално по-малките пространства. Независимо по какъв начин и с какви цели използвате този фототапет, резултатът ще ви изпълни с удовлетворение.

Този тапет се състои от 8 части, което прави залепянето му малко по-сложно. И все пак, следвайки указанията за работа, задачата може да се изпълни правилно, без груби грешки. Можете да закупите също и лепилото, нужно за залепване на тапета от нашия магазин.

Фототапет Орхидея мираж

53.80 лв.