Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Океан 2 3D

0/ 5 (0)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Гледката към един величествен океан зарежда мнозина с позитивни емоции и дори с голяма доза адреналин. Даваме ви възможност да виждате ежедневно любимия пейзаж, без никакви усилия и разход на голяма сума пари. Нашият фототапет Океан с триизмерно изображение ще превърне дома ви в място, където ще се прибирате с радост след тежкия уморителен ден.

3D фототапетите – изображение, близко до реалността

Тук ви представяме един от най-завладяващите ни фототапети с морски пейзаж. Въздействието, което изображението оказва върху сетивата, се дължи в голяма степен на неговата триизмерност. 3Д изображенията пленяват със своята реалистичност. Те умеят да изпълнят всяко пространство, създавайки усещане за простор и досег до живата природа.

Именно 3D форматът прави този превъзходен фототапет още по-желан от почитателите на морския пейзаж. Те ще могат да се потопят в атмосферата на един буен океан, да вдъхнат аромата на пенливите му води и да се почувстват далеч от сивотата на монотонното ежедневие.

Тапетът е достойна декорация за всяко помещение. Той не е създаден да бъде просто красив фон. Това е акцентът на всяка стая, а обзавеждането наоколо ще бъде просто придатък към интериора. Ето защо, ви съветваме да изберете много внимателно местоположението на фототапета Океан 3Д. Той трябва да се постави на място, откъдето ще се вижда в цялост невероятната му прелест.

Лекота на поставяне – бонус, от който не бива да се отказвате

Фототапет Океан 2 3D е един от моделите, които не поставят сериозни предизвикателства относно залепването. Това се дължи на факта, че е съставен от само 2 части, които е супер лесно да се свържат в една превъзходна и внушителна картина. В този случай е избегнат ефектът на „пъзела”, при който е необходимо да се сглоби изображение от множество отделни детайли.

За да ви помогнем максимално при монтажа на тапета, ние ви подаряваме нужното за неговото залепване лепило. Съветваме ви да отделите време за качествена подготовка на стената, за да си гарантирате отлични резултати.

Фототапет Океан 2 3D

65.50 лв.