Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Облаци в небето 3D XL

3/ 5 (76)

  • + -

89.90 лв.

Фототапетът се състои от 4 части.

Сред фототапетите ни от серия Панорама, тези с изображение на красив небосвод, са като че ли едни от най-предпочитаните. Тапетът озаглавен Облаци в небето не прави изключение, създавайки приятно усещане за отворено пространство в която и да е стая. Предимство на този продукт е неговата големина. XL размерът на тапета е 254 х 368см – височина/широчина.

Да се радваш на синия небосвод, дори когато навън е сиво и студено

Научно доказано е, че слънчевият небосвод въздейства положително на наблюдателя. Когато небето е в най-яркия си и наситен син цвят, настроението ни автоматично става по-ведро и позитивно, въпреки събитията, случващи се през деня. И обратно, когато небосклонът е сив, тъмен и мрачен, неволно влизаме в капана на лошото настроение и, незнайно защо, ни обземат мрачни мисли.

С нашият панорамен фототапет „облаци” ще имате у дома си приятна картина, която да ви разведрява, когато времето е сиво и студено. Облаците, присъстващи на картината са пухкави и бели, нищо общо със сивите, които покриват небосклона при лоши метеорологични условия. С присъствието си те дори подчертават синевата, подсказваща за един прекрасен слънчев ден.

Огромният размер на тапета ви позволява да превърнете всяка празна стена в огромен прозорец, от който се вижда небето. Моделът е идеален вариант за по-малки жилищни пространства, в които не навлиза достатъчно слънчева светлина. Самата картина е уловила много добре небесната безкрайност, а по този начин създава прекрасно чувство за свобода и простор – за отворено пространство.

Предвид големината на панорамното изображение, то е съставено от само 4 части. Все пак е редно да уточним, че фототапетите от недалечното минало биха съдържали много повече елементи при такъв размер. Частите са разположени вертикално, което прави подреждането им при лепене много по-лесно и прецизно. Вероятността от луфтове и застъпване е много по-малка.

И понеже знаем, че купувачите изпитват затруднения в избора на лепила за лепене на фототапети, ние сме им осигурили висококачествен адхезив напълно безплатно. Заедно с тапета получавате и нужното ви количество лепило за неговото залепяне, а това значи, че офертата ни е наистина супер изгодна.

Преди да залепите 3D фототапет Облаци в небето, не забравяйте да подготвите добре основата, за да си гарантирате здраво и дълготрайно залепяне. Желателно е стената, върху която тапетът ще бъде положен, да е идеално гладка, чиста и суха. Специалистите съветват лепилото да се нанася не върху хартиените части, а директно върху стената.

След като лепилото започне леко да стяга, повърхността би могла да се опръска с малко вода, за да може тапетът да се мести за правилно позициониране на детайлите.

Фототапет Облаци в небето 3D XL

89.90 лв.