Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Ню Йорк панорама 3

0/ 5 (0)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Подарете си една спираща дъха гледка към небостъргачите на „Голямата ябълка”. Фототапет Ню Йорк Панорама 3 е чудесно решение за оживяване на всяко жилищно и представително пространство. С този модел ще можете да създадете ефект на панорамен прозорец и илюзията, че се намирате в най-модния мегаполис в света.

Панорамните фототапети – начин да увеличите прозорците в стаята

Фототапетите тип панорама се едно превъзходно решение за създаване на илюзия за голям панорамен прозорец в съответната стая. С едно такова изображение ще увеличите оптически наличното пространство и ще си създадете усещане за простор. Изображението върху фототапета имитира именно голям френски прозорец, от който се вижда една спираща дъха гледка.

Ако в стаята, в която възнамерявате да поставите фототапета, липсва достатъчно дневна светлина, то вие сте намерили вярното решение. Макар и илюзорен, прозорецът, изобразен върху тапета, ще внесе допълнително количество светлина и преди всичко ще разкрие гледка, която само жителите на Ню Йорк виждат ежедневно.

Изображенията тип гледка от прозореца създават приказна атмосфера, пренасяйки обитателите в един по-различен от обичайния заобикалящ ги свят. Не е нужно да сте жител на голям мегаполис, за да виждате някои от най-красивите му гледки ежедневно. Тапетът е с размери 184 х 254см – височина, широчина. Дори не сте мечтали за толкова голям панорамен прозорец в дома си.

Модел, състоящ се от само две части

За много хора лепенето на фототапет е операция с безброй неизвестни. Това е валидно най-вече за хората без никакъв опит в този род интериорни операции. Истината е, че сложността на лепене се определя преди всичко от броя на частите, които формират изображението. Този модел панорамна гледка от Ню Йорк се състои от само две части.

Ще ви бъде изключително лесно да инсталирате фототапета, дори ако до момента не сте изпълнявали подобен род дейности. При този модел има само едно място на свързване, така че операцията е максимално проста и лесна. В цената на продукта е включено лепило, за да не ви се налага да го закупувате допълнително.

Фототапет Ню Йорк панорама 3

65.50 лв.