Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Музика

0/ 5 (0)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Фототапет Музика е предназначен за меломаните и по-конкретно за любителите на джаза. Всеки, който си спомня с носталгия времето, когато е закачвал постери с любимите си музиканти в стаята си, ще прегърне идеята за такава стенна декорация. Тапетът е подходящ за строго определен тип помещения. По никакъв начин няма да се впише добре в кухня, трапезария или класически обзаведена спалня.

Артистично излъчване, подходящо за определени помещения

Фототапетът на музикална тематика не е универсална жилищна декорация за стена. Конкретната картина ще се впише най-добре в нощни клубове, в които се свири джаз, както и в музикални студия и в личните кабинети на творчески натури. Ако в дома си имате зона с бар плот, където посрещате своите гости, огромният постер ще се впише добре в съответното пространство.

Черно-бялата фотография ще докосне чувството за естетика на всички Арт натури. Категорично фототапет музика не е продукт за обща употреба. Вярваме, че сред клиентите ни има хора, които търсят точно тази симбиоза между стилно направена фотография и чисто музикантско присъствие. Поради тъмните нюанси на картината е желателно околният интериор да е решен в по-светли окраски.

Стандартна големина – само две части

Това е един от най-лесно лепящите се фототапети в нашата богата колекция. Благодарение на минималния брой части, едва ли ще срещнете особени затруднения със залепването. Двата детайла се поставят хоризонтално – един над друг, като за целта не са ви нужни други инструменти, освен четка за нанасяне на лепилото.

За да ви улесним максимално в създаването на уникален интериор, ние сме включили лепило в цената на черно-белия фототапет Музика. Количеството на лепилото съответства на големината на изделието (размер 184 х 254) и ще покрие напълно нуждите на всеки купувач. Желателно е преди да поставите тапета да почистите добре стената от прах и други замърсявания. Основата трябва да е напълно суха и по възможност абсолютно гладка.

Качеството на хартията и печата е отлично при конкретното изделие.

Фототапет Музика

65.50 лв.