Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Мотор

0/ 5 (0)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Не е задължително да сте любители на високите скорости, за да останете запленени от дръзкото излъчване на нашия фототапет Мотор. Такава стенна декорация ще съживи дори най-скучното жилищно пространство и ще създаде приятно и ведро настроение. Ярките цветове и красивият слънчев пейзаж ще се впишат добре в модерно обзаведени жилищни помещения.

Фототапетът – най-лесният начин да акцентирате върху даден участък

За да бъде по-приятен и раздвижен интериорът на дадено помещение, поне една част от него трябва да е обособена като централна. Така нареченото зониране е утвърден дизайнерски похват за визуално уголемяване на малки и семпли пространства. Фототапетът притежава свойството да бъде акцент в интериорния дизайн и по този начин да отделя оптически съответната зона от околното пространство.

В колекцията ни с фототапети има различни стилове – пейзажи, архитектура, абстракция и модерни. Моделът, който сме озаглавили „Мотор”, е също толкова атрактивен, колкото и най-ярките и свежи пейзажи. Красотата на изображението е представена с максимална точност чрез високотехнологичния начин на отпечатване.

Благодарение на дигитализацията, днес както заснемането, така и отпечатването на изображения достига пълно съвършенство. Независимо от какво разстояние гледате картината, ще можете да видите всеки неин детайл в пълната му цялост. Колоритът на конкретния модел ще внесе уют и красота във всяко жилищно помещение – хол, спалня, детска стая, работен кабинет и т.н.

Лесно поставяне върху стена

Фототапет Мотор се състои от само две части. Характерно за монтирането на този вид стенна декорация е малко по-високата сложност спрямо класическите стенни тапети. В случая не е достатъчно да следите посоката и контура на принта. Детайлите трябва да се съединяват с хирургична прецизност, за да се пресъздаде целостта на самото изображение.

В случая производителят ви е улеснил максимално, разделяйки тапета на само две части. Това ще позволи дори на хора без никакъв опит и умения да се справят сами с операцията по неговото залепяне. За да ви помогнем с подготовката на това отговорно мероприятие, ние от Дегрец сме ви осигурили нужното количество лепило.

Фототапет Мотор

65.50 лв.