Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Мики Маус и приятели 1 L

0/ 5 (0)

  • + -

75.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Декорирането на детската стая може да се окаже по-сложна задача, отколкото сте предполагали. Изборът на декоративен акцент винаги поставя въпроса какво ще се хареса на детето. Детският фототапет Мики Маус е едно универсално решение за момичета и момчета на възраст от 0 до 6 години и дори по-големи. С много изгодна цена и безплатно лепило, нямате оправдание да не го поръчате моментално.

Ярките цветове и шарки създават приятно настроение на децата

Фототапетът с Мики и неговите верни приятели е един чудесен начин да създадете приятно настроение в стаята на своето дете. Изображението съдържа богата палитра от най-ярките цветове и категорично ще се превърне в акцентът на помещението. Вместо да декорирате стените с бои в наситени тонове, по-бързо и евтино е да залепите фото тапет.

Доказано е, че дори най-малките деца са заинтригувани от пъстрите и свежи разцветки на стените. Картината с Мики маус е една прелестна цветна композиция, която ще привлича и задържа вниманието на любимото ви същество. В такава обстановка то няма да се чувства само и уплашено, когато се събуди, а вие се намирате в съседното помещение.

Модел от две части с идеалната големина

Фототапетът е със значителна големина – 184см височина и 254см ширина. Изображението ще покрие една цяла по-малка стена или поне половината от една по-дълга. Препоръчваме ви да изберете мястото много внимателно. Тапетът не бива да бъде закриван от мебелите, защото така се губи приятният ефект от присъствието на анимацията. Добре е картината да се вижда в пълната ѝ цялост от детското креватче.

Лекотата на поставяне е едно от основните предимства на страхотния фототапет Мики Маус и приятели. Въпреки впечатляващите размери, тапетът е разделен на само две части. Тапетите с малък брой компоненти се лепят по-лесно и бързо, дори от не-специалисти. В този случай не се налага да сглобявате изображението като пъзел, или да се стараете да свържете частите максимално прецизно.

За ваше улеснение сме включили лепило в цената на фототапета.

Фототапет Мики Маус и приятели 1 L

75.50 лв.
To Top