Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Мечо Пух и приятели L

0/ 5 (0)

  • + -

75.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Колекцията ни от фототапети на детска тематика е в голямата си част посветена на приказни и анимационни герои. Фототапет Мечо Пух и приятели размер L е едно от многобройните ни предложения с главен герой миловидното мече и неговите верни приятелчета. Декорирайте стаята на своето дете с тази чудесна илюстрация. Моделът е подходящ както за момчешки, така и за момичешки стаи.

Забавна картина, която ще внесе ведро настроение в стаята на вашето дете

Най-малките деца харесват пъстри картини и могат да стоят дълго време, захласнати в пищните им цветове. По-големите вече различават детайлите и могат да посочат всеки герой, изобразена на този фототапет, както и да разберат неговото действие на картината. Тапетът с Мечо пух и вярната му банда е подходящ за деца на възраст от 1 до 6-7 години.

Конкретната рисунка представя сцена, в която любимите ни приказни герои се забавляват до малък планински поток. Децата ще обикнат сцената и ще я гледат максимално дълго време, откривайки всеки път нов детайл, който да ги забавлява отново и отново. В случай че се колебаете между няколко различни илюстрации в колекцията ни от детски фототапети, поверете избора директно на детето си.

Универсална декорация за стаите на деца от двата пола

Можете да закупите фототапета с добродушното мече дори още преди раждането на вашия наследник. Подготвяйки стаята му, може би ще решите да залепите приятен фототапет, който да внесе повече цвят и ведро слънчево настроение в помещението. Това е един от малкото ни тапети, чийто сюжет е неутрален – ще се хареса еднакво и на момичета, и на момчета.

Фототапет Мечо пух и приятели модел L е с размери: 184 х 254 см – широчина, височина. Състои се от само 2 части, които се поставят хоризонтално една над друга. Малкият брой на детайлите улеснява поставянето. Можете да го направите съвсем самостоятелно, спазвайки стандартните указания за изпълнение на тази задача. В цената на продукта е включено лепило.

Фототапет Мечо Пух и приятели L

75.50 лв.