Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Маша и Мечокът 3 XL

0/ 5 (0)

  • + -

89.90 лв.

Фототапетът се състои от 4 части.

Малките деца не правят разлика между филмите и реалността, поради което те се потапят напълно в атмосферата на любимите си анимационни филми. Маша и мечокът е любима анимация на много български деца, така че ако вашето дете е едно от тях, този фототапет е най-добрата декорация за неговата стая.

Поканете любимите герои от руската анимация в личното пространство на детето си

Голяма част от децата се страхуват да остават сами в своите стаи, затова е важно да ги накарате да се чувстват така, сякаш за заобиколени от верни приятели. Фототапетите действат добре в тази посока, създавайки весела или вълшебна атмосфера. Маша и нейните горски приятели ще бъдат приятна компания за детето ви, избавяйки го от скуката и страховете.

Фототапетът Маша и Мечокът 3 XL е достъпен и лесен вариант, ако искате да направите детската по-уютна и приятна. Не се колебайте да поканите в стаята на детето си неговите любими анимационни герои. Изображението радва с ярки и свежи цветове, както и с рисунъка, който детето ви обича и познава.

Личното пространство на любимото ви същество трябва да бъде практично, но и красиво обзаведено. От всички стенни декорации децата обичат най-много фототапетите, защото те лесно се превръщат в портал към една красива и позитивна фантазия. В каталога ни ще откриете и други фототапети с изображения от въпросната поредица, които можете да препоръчате на свои приятели.

Залепянето на фототапета няма да ви затрудни

Много родители се колебаят относно поставянето на фототапет в детската стая. Съмненията включват както безопасността на декорацията, така и сложността на нейното инсталиране. Уверяваме ви, че и в двата случая нямате основния за притеснение. Фототапетите ни се отпечатват с мастила, които не отделят вредни вещества и миризма в помещенията.

Относно залепването на тапета, бързаме да ви уверим, че въпреки значителните му размери, инсталацията няма да ви затрудни. Моделът се състои от само 4 части, които ще успеете да подредите без никакви затруднения. За да ви дадем допълнителен стимул, ние ви предлагаме нужното количество лепило напълно безплатно.

Фототапет Маша и Мечокът 3 XL

89.90 лв.