Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Маша и Мечокът 2 L

0/ 5 (0)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Искате ли да създадете красиво, уютно и забавно пространство за малкото си дете? Поставете фототапет в стаята на малкото човече, но не какъв да е, а тапет с Маша и мечокът. Любимите персонажи на няколко поколения деца ще разведрят обстановката и ще създадат у детето усещането, че е заобиколено от верни приятели и не е само.

Има ли свободна стена в стаята на детето ви? Използвайте я по най-правилния начин!

Ако в детската стая имате достатъчно свободно пространство върху някоя от стените, не се колебайте да го използвате по най-добрия възможен начин. Стенната декорация ще освежи дори най-малкото и скучно пространство и ще внесе нужния колорит – децата имат нужда от ярки цветове и приятни рисунки, които да стимулират фантазията им и да ги карат да се чувстват потопени в един приказен свят.

Малките ни приятели, особено тези на възраст от 1 до 3 годинки, не правят разлика между фантазия и реалност. Детето ви ще повярва, че любимите персонажи от детската приказка и анимационно филмче, споделят стаята му и ще му бъдат винаги вярна компания. Това ще намали стреса в часовете за сън, защото детенцето няма да страда от усещането, че е оставено само.

Декорация, която си струва да изберете

Маша и мечокът са положителни герои, които всяко мъниче ще приеме за свои приятели мигновено. Картината, изобразена на фототапет 2L, представлява величествен горски пейзаж, на фона на който огромният мечок носи в ръка мъничката Маша. Двамата са радостни от разходката и споделят с усмивка приятната си компания.

Тапетът няма да ви създаде никакви трудности при лепенето, макар размерите му да не са съвсем скромни – 184 х 254см – ширина/височина. Лекотата на инсталиране се дължи на факта, че моделът се състои от само две части. Ще ви бъде лесно да ги свържете, така че картината да изглежда перфектно, дори гледана от близко разстояние. От нас получавате безплатно лепило.

Фототапет Маша и Мечокът 2 L

65.50 лв.