Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Лятна нощ

0/ 5 (0)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Фототапет Лятна нощ е нашето предложение към романтичните натури и тези, които просто обожават лятото и горещите плажове. Изображението е подходящо за спалня, стая на тийнейджър, а защо не и за модерния ви хол. Тук е представен един очарователен пейзаж, който ще отговори на представите ви за естетика.

Нощен пейзаж – не толкова експлоатиран в жилищния интериор

В интериорния дизайн фототапетът е компонент на декора, който има за цел да създаде конкретна атмосфера. Пейзажите са едни от най-търсените изображения, но хората по-често залагат на слънчеви плажове, огрени от слънцето гори и алеи цветя, реки, водопади – всичко това заснето на дневна светлина.

Защо хората предпочитат пейзажите, заснети на дневна светлина? Това се дължи на желанието им да озарят и осветят допълнително някои по-малки и слабо осветени помещения. Нощните пейзажни фототапети по никакъв начин не изглеждат по-лошо, но за да изглеждат добре, те се нуждаят от малко по-специфична обстановка.

Такъв фототапет е добре да се постави в спалня, където да действа успокояващо с меката си лунна светлина. В случай че решите да го поставите в хола, е добре да разполагате с голямо и добре осветено през деня помещение. Картината би била чудесен фон в стаи, където кипи творческа дейност, свързана с някакво изкуство.

Модел от 2 части – няма да срещнете проблеми с инсталирането

Фототапетите са чудесна стенна декорация, но много хора се отказват тях, поради опасението, че поставянето им е твърде сложно. Бързаме да ви уверим, че с този конкретен модел няма да срещнете никакви затруднения. Със залепването му стената могат да се справят дори хора, за които тази дейност е напълно непонятна.

Изображението е разделено на само 2 детайла, което е минималният брой и най-лесно лепящият се вид фототапет. Най-сложният момент е съединяването на двете части, но в конкретния случай дори това едва ли ще се окаже голямо предизвикателство. Желателно е при свързването да се избегне застъпване, но не бива да се оставя и разстояние, защото след изсъхване хартията се свива и луфтът се увеличава.

Фототапет Лятна нощ

65.50 лв.