Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Любов Астракция 3D

4/ 5 (6)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Каква по-добра декорация за дома на младоженци или на двойка, която съжителства без брак, от нашия стилен фототапет 3D, озаглавен „Любов”? Този модел е част от абстрактната ни колекция, която се цени високо от артистичните натури и от обикновените естети. Това нежно и лаконично изображение ще бъде красив акцент във всеки домашен интериор.

Семпла, но въздействаща картина

Изображението на фототапета е изключително семпло, но същевременно – силно въздействащо. Тук имаме една стилизирана фотография, която изглежда като арт картина, издържана в монохромни тонове. Картината включва точно три елемента: дървена стена, възглавничка с форма на сърце и кубчета, подредени така, че да изписват думата „Love”.

Елементите на изображението създават една наистина романтична атмосфера. Усещане за пълноценност и завършеност, каквото само двама влюбени могат да изпитат в уюта на красивия си дом. Размерът на тапета е стандартен: 184 х 254см височина, широчина. Това ви позволява да го поставите в почти всяка стая в дома си, включително в спалнята.

Липсата на пищни и ярки цветове в тази романтична фотография не се усеща. Понякога чувството, което предизвиква дадено изображение, замества всички нюанси от цветовия спектър. Любовта никога не е черно-бяла. Тя е ярка, цветна, пищна и никога едноцветна и скучна. Подарете си едно усещане за свързаност с любимия човек.

Как да залепите фототапета „Любов”?

Един от въпросите, който най-силно занимава желаещите да поставят фототапет в дома си, е неговото поставяне на стената. Хората, които не са изпълнявали подобна операция, могат да бъдат напълно спокойни. Процесът е изключително прост в конкретния случай, защото тапетът, който ви представяме тук, се състои от само 2 части.

За да постигнете отлични резултати с лепенето на тапета, е важно да подготвите много добре основата. Стената трябва да бъде абсолютно чиста, суха и гладка, за да се получи отлично свързване между хартията и стената. Двете части на тапета се поставят в непосредствена близост, без застъпване и разстояние между тях.

От нас получавате нужното количество лепило напълно безплатно.

Фототапет Любов Астракция 3D

65.50 лв.