Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Лъв 3D

5/ 5 (1)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Фототапет Лъв е подходящ за декориране на детска стая, както и на помещения с различно предназначение. С триизмерността на изображението и уникалните светлинни ефекти, декоративното покритие ще превърне дори най-скучната стена в специално кътче, където ще ви бъде приятно да прекарвате своето време. Моделът е с включено в цената лепило.

За любителите на арт фотографията

Този фото тапет не предлага просто поредното изображение на лъв. Той е своеобразно светлинно шоу, защото обликът на царя на животните е пресъздаден чрез светлини. Всеки щрих от визията на лъва е представен като искри и огнени пламъци. Изображението е изключително ефектно и много по-различно от всичко, което сте виждали до момента.

Това декоративно изделие е образец на съвременната арт фотография. Картината е майсторски заснета, но крайният резултат и зрелищното изображение са плод на модерните фотошоп техники. Този фототапет ще изпълни всяко помещение с очарованието на светлинните искри и огнените пламъци. Лъвът, който е централна фигура в картината, изглежда по-силен и внушителен от всякога.

Лесен начин да създаде по-разчупена обстановка

Понякога е невъзможно да съживим дадено помещение, дори с красиви дизайнерски мебели и пищна декорация. В този случай на помощ идва добрият фототапет. Чрез него можем да поканим природата в дома си и да реализираме уникални интериорни проекти. Точно такъв ефект ще постигнете с превъзходния тапет, изобразяващ огнен лъв.

Пламъците и светлините, които съставят облика на лъва не просто се виждат, а се усещат. Това се дължи на тъмния фон, върху който е отпечатано изображението. На практика фототапетът е тъмен, поради което е желателно да го поставите в по-просторно и светло помещение. Много добър контраст може да се постигне ако съседната стена е боядисана в светла тоналност. Ще се създаде усещане за дълбочина.

Фототапетът е с размери 184 х 254см – височина/широчина. Желателно е да го поставите на стена, която не е закрита от елементи на обзавеждането. Състои се от само 2 части, което ви гарантира лекота на лепене. За да ви улесним още повече, ние ще ви го доставим заедно с нужното за залепянето му лепило.

Фототапет Лъв 3D

65.50 лв.