Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Лилав флорален диамант XL

5/ 5 (10)

  • + -

89.90 лв.

Фототапетът се състои от 4 части.

С абстрактния флорален фототапет Лилав диамант XL ще постигнете желания декоративен ефект. Моделът е от онези фототапети, които моментално се превръщат в акцент в интериора. Той ви дава идеална възможност да обособите специален функционален кът в конкретното помещение. Много добър избор за хол, всекидневна и дори за спалня.

Абстракцията – висока естетика на достъпна цена

Абстрактното изкуство е изкуство за отбрани ценители, защото цената на повечето произведения е твърде висока. Ние ви предлагаме един артистичен шедьовър, чиято цена отговаря на възможностите на средностатистическото българско домакинство. Моделът е с XL размер, изискващ да му осигурите площ от 254см височина и 368см ширина.

Приятното усещане при визуализация на тапета се дължи на пищния му и елегантен колорит. Комбинацията от нежни лилави и сребристи вълни кара наблюдателя да се потопи в едно истинско вълшебство. Лилавите драперии, редуващи се с многобройни скъпоценни камъни и сребърни орнаменти, създава усещане за уникална арт инсталация, а не за обикновен фототапет.

Удобна за лепене схема

Абстрактният лилав фототапет със сребърни орнаменти и диаманти е с доста голям размер. Това обаче съвсем не означава, че операцията по неговото залепяне ще ви затрудни твърде много. Тапетът се състои от само 4 части, които е нужно да подредите вертикално един до друг. За разлика от схемата на подреждане на старите фототапети, вертикалната подредба е максимално проста и удобна за следване.

Ако за първи път се изправяте пред предизвикателството „лепене на фототапет”, то трябва да знаете няколко прости правила. Стената, върху която ще положите фототапета трябва да е идеално гладка, добре почистена и напълно суха. При наличие на груба мазилка е желателно преди залепяне да се направи шпакловка в съответния участък.

Качеството на залепяне зависи в голяма степен от характеристиките на използваното лепило. За да ви предпазим от сериозно грешки при избора на лепилото и за да ви спестим пари, сме добавили нужното ви количество лепило. Лепилото е напълно безплатно – още една причина да изберете онлайн магазин Дегрец за покупката на стенна декорация.

Фототапет Лилав флорален диамант XL

89.90 лв.