Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Лилав диамант 3D

3/ 5 (5)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

В каталога ни ще откриете богат избор от фототапети в лилаво, но малко от тях могат да си съперничат по прелест с модел „Лилав диамант” 3D. С нежното си излъчване, тази абстрактна композиция ще вдъхне живот и на най-скучната стая във вашето жилище. Това е един от фототапетите, които можете да поставите навсякъде, включително в предверието на модерния си дом.

Усещане за лукс и комфорт

Много хора дори не осъзнават, как интериорът въздейства на настроението. Чрез възприятията, хората формират моментната си настройка. Обитавайки неугледно и зле обзаведено пространство, настроението неусетно става потиснато и мрачно. И обратно – когато ни заобикаля красива гледка, ние, без да съзнаваме ставаме по-приветливи и позитивни.

Млечно-лилавият цвят на фототапета е топъл и приятен, създаващ усещане за копринено докосване. Когато виждате една толкова изтънчена гледка, няма как да не изпитате усещане за лукс и комфорт. Дори малкият ви апартамент може да ви накара да се почувствате сякаш живеете в имение за милиони.

За въздействието върху възприятията отговорност носи целият колорит на композицията. Преливащите се светло и тъмно лилави тонове, в комбинация с множество диаманти и техните сребристи отблясъци , оказват мигновен ефект върху най-мрачното настроение. Красивото изображение в лилави нюанси би подхождало на обзавеждане в неутрални цветове.

Стандартен размер – състои се от само 2 части

Една от причините някои хора да се страхуват да поставят в дома си фототапет, е сложността на залепване на този вид декорации. По-големите модели се състоят от множество компоненти, чието свързване прилича на подреждането на супер голям пъзел. Една малка грешка при съединяване на два съседни детайла, и цялата картина може да изгуби своето очарование.

При фототапет Лилав диамант не съществува особено затруднение, защото той се състои от само две части, които се съединяват по вертикала. Дори хора без никакъв опит ще се справят със залепянето на тази прелестна луксозна композиция. От нас получавате безплатно лепило, което ще ви спести време и средства при подготовката на инсталацията.

Фототапет Лилав диамант 3D

65.50 лв.