Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Лилава пътека от цветя 3D L 2

5/ 5 (9)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Фототапет Лилава пътека от цветя е с изумителен триизмерен ефект. Използвайте го, за да поканите природата в модерния си дом и да го направите по-уютен и приятен за обитаване. Фототапетите с пейзажи си остават най-предпочитаните и търсени от нашите клиенти. Убедени сме, че тази феерия в лилаво ще ви плени мигновено и ще ви накара да я поръчате.

За да се наслаждавате на красотата на природата дори в най-мразовития зимен ден

Тапетът Лилава пътека от цветя представлява горски пейзаж, заснет през слънчев пролетен ден. Невероятният колорит на картината просто спира дъха и създава слънчево настроение. Трябва да виждате ежедневно този пищен пейзаж, за да се откъснете от мрачното настроение, което зимата има способността да създава.

Прелестната композиция ще ви зарежда с енергия, когато се приберете у дома, уморени от задачите през деня. Пурпурният нюанс, който преобладава в картината, действа едновременно успокояващо и зареждащо с положителна енергия. Тапетът се комбинира чудесно с мебели в неутрални нюанси. Идеален е за хол, трапезария, спалня.

Пейзажите, разкриващи природата в цялата ѝ прелест, никога няма да излязат от мода. Ако се опасявате, че лилавата горска пътека, отрупана с цвят бързо ще ви омръзне – грешите. Тази пищна флорална композиция ще ви накара да преоткривате красотата в света всеки ден и да чакате с трепет края на зимата, когато ще виждате цъфнали дървета и цветя не само на стената в дома си.

Идеален размер – състои се от само 2 части

Лилавият фото тапет – пейзаж е със стандартна големина – 254 х 184см – височина/широчина. За да го поставите на която и да е стена не е нужно да променяте обстановката, а просто да изберете най-доброто място, от което изображението ще се вижда в цялата му прелест.

Моделът се състои от само 2 части, което подсказва, че залепянето му няма да ви затрудни по никакъв начин. За да ви улесним и помогнем да ускорите операцията, сме добавили лепило, което ще получите заедно с продукта.

Фототапет Лилава пътека от цветя 3D L 2

65.50 лв.