Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Котета - селфи 3D

0/ 5 (0)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Фототапет Котета – селфи е весел декоративен мотив с 3D изображение, който ще ви създаде слънчево и радостно настроение. Подходящ за детска стая, както и за всяка стая, където искате да създадете ведра и приятна атмосфера, да внесете цвят и да обособите кътче, където да се чувствате в свои води. Продукт, който ще се хареса на любителите на пухкавите животинки.

Фототапетите-колажи – чудесен начин да създадете приятна и весела атмосфера

Според тематиката на изображението, фототапетите са разделени на множество подкатегории. Най-популярни и търсени са пейзажите, но напоследък и забавните колажи се радват на засилен интерес от страна на купувачите. Именно такъв е тапетът-колаж с котета, които си правят селфи на екзотичен плаж.

Такава стенна декорация не може да ви остави равнодушни, и именно това е нейната цел. Тапетът ще направи всяко кътче в дома ви по-приветливо и слънчево, грабвайки както с майсторството на колажа, така и с пищната палитра от цветове. Един много оригинален начин да избягате от баналната тематика на класическите изображения с палми, екзотични плажове и лазурно море.

Модел от 2 части – можете да се справите сами с неговото залепяне

Фототапетът Котешко селфи на екзотичен остров ще ви очарова не само с прелестното си изображение, интересна реализация и пищни ярки цветове. Той е също така много лесен за поставяне, което означава, че с него ще си спестите пари за професионална инсталация. Дори хора без абсолютно никакъв опит могат да се справят с лепенето на фототапет, който се състои от само 2 части.

За да ви улесним максимално в задачата, ние ви предлагаме нужното за лепенето лепило, напълно безплатно. Моделът е със стандартни размери – 184 х 254см – височина/широчина. Двете части са хоризонтално разположени, което означава, че линията на свързване на детайлите е хоризонтална, тоест – това е по-лесният начин.

За да постигнете отлични резултати с полагане на фототапета, препоръчваме да почистите добре стената от прах и други замърсявания. Желателно е стената да е идеално гладка, за да се постигне отлично свързване  между основата и хартията. По възможност, да е шпаклована.

Фототапет Котета - селфи 3D

65.50 лв.