Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Колите светлини L

0/ 5 (0)

  • + -

75.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Голям, ярък и колоритен, детският фототапет Колите светлини L е един превъзходен декоративен продукт, който ще преобрази напълно стаята на вашето дете. Подарете му радост, като направите атмосферата в детската приказна и вълнуваща. Стенните декорации са най-лесният начин да накарате децата си да обикнат своите стаи и да прекарват повече време в тях.

Защо детският фототапет трябва да е с добро качество и какво означава това?

Когато обмисляте да декорирате стена в детската стая с фототапет, е изключително важно да изберете продукт с добро качество. Тук не говорим единствено за качеството на изображението, макар този фактор да е от много голямо значение за начина, по който фототапетът ще въздейства.

Качеството на фототапета обхваща такива аспекти като:

  • Здравина. Колкото по-здрав е материалът, върху който е отпечатано изображението, толкова по-добре ще изглежда детската декорация. Здравите и устойчиви материали запазват структурната си цялост както по време на залепянето, така и в периода на експлоатацията;
  • Безопасност. Изберете много внимателно мястото, от където ще купите фототапета, защото не всички магазини продават качествени продукти на утвърдени производители, както го правим ние. Стенната декорация трябва да е напълно безопасна за здравето на любимото ви същество. Това означава да не отделя токсични вещества и неприятни миризми;
  • Възможност за почистване. Хигиената е от голямо значение за всяка жилищна стая, но най-важно е да се поддържа безупречна чистота в детската. Все повече деца страдат от алергия към домашен прах, ето защо е важно да знаете, че фототапетът Колите може да се почиства с леко навлажнена кърпа, без риск от избеляване на цветовете.

Заслужава си да инвестирате в красива и  желана стенна декорация, избирайки сюжет, който е любим на вашето момченце. Красивата рисунка, ярките светлини и любимите говорещи колички – всичко това ще радва детето ви ден след ден, докато порасне и интересите му се променят. Тогава ви каним пак да ни посетите. Имаме страхотни фототапети за тийнейджъри и колекцията ни се обновява непрекъснато.

Фототапет Колите светлини L

75.50 лв.