Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Карта на света - животни 2

0/ 5 (0)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Детският фототапет Карта на света с животни е един чудесен начин да декорирате стаята на вашето дете. Изображението има не само декоративен/естетичен, но и образователен характер. То по-един лек и забавен начин ще запознае детето ви с животинските видове, обитаващи различните континенти и географски области на земното кълбо.

Съчетание между красива картина и образователна илюстрация

Дори най-изчерпателният учебник по география не може да поднесе по толкова достъпен начин една така важна за общата култура на малчуганите информация. Фототапетът представлява изображение, което по достъпен за децата начин, им показва в коя част на света се срещат определени животински видове – бозайници, птици и морски обитатели.

Уверяваме ви, че вашият наследник ще бъде привлечен от изображението на тапета и ще го разглежда с интерес в продължение на месеци и дори години. Други модели детски фототапети е възможно да изгубят своето очарование с времето, но този ще бъде все така и полезен и интересен. Докато расте, малкото дете ще открива нови неща и ще трупа нови познания, без да полага никакви усилия.

Допълнителен плюс на този образователен фотототапет е универсалното му приложение в интериора на детската стая. Можете да го поставите в стаята на всяко момиче и всяко момче, за да събудите любопитството му и желанието да опознае тайните на планетата Земя. Един учебен глобус не би свършил толкова добра работа в обогатяване на географските познания на вашето хлапе, както този очарователен фото тапет.

Лесно залепяне от непрофесионалист

Много родители са резервирани относно декорирането на детската с фототапети, поради значителната сложност на лепене на някои модели. Уверяваме ви, че фототапетът - карта няма да затрудни особено дори напълно начинаещите в този род операции. Моделът е със стандартна големина 184 х 254см и се състои от само две части.

Ако поръчате забавния детски фототапет Карта на света, ще можете да го залепите на стената, без помощта на професионалист. Нещо повече – няма да е нужно да купувате лепило, защото ние сме включили нужното ви количество в цената на продукта. Безплатното лепило е допълнителен стимул да закупите тапета още сега!

Фототапет Карта на света - животни 2

65.50 лв.