Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Калинки

0/ 5 (0)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Детската стая е помещението, което всички обзавеждаме с най-много старание и любов. Нашият фототапет Калинки ще създаде цветна и комфортна атмосфера в стаята на мъничкото човече. Неутралната тематика ви позволява да декорирате с него стена, дори още преди появата на бебчето и преди да сте сигурни за пола му. Предлагаме ви тапет с отлично качество на материала и изображението и с изключително изгодна цена.

Дву-компонентна версия – лесен и бърз монтаж

Когато стане въпрос за обикновен стенен тапет, хората рядко търсят услугите на специалист за неговото залепване. С фототапетите нещата обаче стоят доста по-различно. Те изискват много повече прецизност при свързване на отделните части, и когато елементите са повече, рискът от грешки нараства значително.

Фототапетът на детска тематика „Калинки” се състои от само две части. Това означава, че дори хора без особени умения и опит могат да се заемат с неговото поставяне. Свързването на двете части не би отнело особено време, а резултатът трудно би могъл да се окаже незадоволителен. Важно е само двата детайла да не се застъпват или да не се окажат твърде раздалечени след изсъхване на лепилото.

Размер, идеален за малки помещения

Обикновено като детска стая се обособява някое по-малко помещение. Малките стаи поставят множество предизвикателства пред любящите родители. Те изискват внимателно обмисляне на разположението на мебелите, така че да остане свободно място и за задължителната декорация. В това отношение фототапета с калинки е едно универсално решение.

Размерът на тапета е 184 х 254см – височина/широчина. За разлика от други наши детски фототапети, този не изисква голямо свободно пространство. Ако декорирането със стикери не ви задоволява, то винаги можете да заложите на по-ефектния и по-скромен като размер тапет с калинки. Той е чудесна алтернатива на по-малки и по-големи декоративни стенни орнаменти.

Заедно с фототапета ще получите безплатно лепило от нас. По този начин компанията ни се старае да подпомогне младите родители в желанието им да превърнат детската в едно приказно място, изпълнено с радост и очарование.

Фототапет Калинки

65.50 лв.