Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Калинката и Черния котарак 1 L

0/ 5 (0)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Фототапет Калинката и Черния котарак ще се впише отлично в стаята на вашия тийнейджър. Той принадлежи към колекцията ни от фототапети за детска стая, но се различава чрез стила на изображението. Рисунките в стил „Аниме” са особено популярни сред подрастващите момичета и момчета, което означава, че няма да сгрешите ако заложите на тази декорация.

Изображение, което създава приятно настроение у наблюдателя

Тийнейджърите са често мрачни, подтиснати и раздразнителни. Един чудесен начин да се почувстват добре в собствените им стаи са приятните стенни илюстрации. Фототапетът, озаглавен „Калинката и черния котарак”, съдържа много повече от тези два персонажа. Всъщност, те не са централни фигури на изображението, а по-скоро са лека закачка.

Като фон на картината е изобразен най-романтичният град – Париж. В далечината се забелязват емблемата на града – Айфеловата кула и типичните парижки сгради. Основен акцент в картината са две прелестни деца – момче и момиче, които може би изглеждат на възрастта на собственото ви дете.

Именно персонажите и уникалния колорит гарантират, че тапетът ще създава приятно настроение на вашия наследник. Това е изключително важно, когато детето ви се намира в крехката възраст, поставяща го на прага на зрелостта. Уверяваме ви, че много 10-12 годишни деца ще харесат този фототапет. Задължително е да го поръчате само след изричното одобрение на собственото ви дете.

Две части – лесно залепяне

Фототапет Калинката и черния котарак е с класическите размери 184 х 254см – височина/широчина. Изображението покрива почти цяла стандартна стена от пода до тавана, затова си струва да му осигурите нужното свободно пространство. Обмислете внимателно разположението на мебелите, преди да поръчате този декоративен елемент.

Добрата новина е, че тапетът се състои от само 2 части. Това означава, че бихте могли да го залепите, без чужда помощ, дори ако не притежавате особен опит и професионални умения. Задължително е основата да бъде гладка, суха и чиста, за да постигнете отлично свързване на стенната декорация и стената. За да ви улесним в подготовката, сме добавили нужното ви количество лепило в стандартния пакет.

Фототапет Калинката и Черния котарак 1 L

65.50 лв.