Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Елен в гората

4/ 5 (10)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Когато не можем да бъдем сред дивата природа, трябва да направим всичко възможно тя да присъства в уютния ни дом. В това отношение фототапет Елен в гората е сред отличните ни предложения. Голямото изображение в естествени размери ще ви създаде илюзията, че се намирате в истинска гора и се гледате очи в очи с един от най-грациозните представители на животинския свят.

Фототапетите с природа – едни от най-предпочитаните от купувачите

Колекцията ни от фототапети е разделена на различни подкатегории според тематиката на изображенията. Не можем да отречем, че едни от най-търсените модели са тези, в които е показана красотата на природата. Тапетите с пейзажи и животни ни позволяват да се пренесем на красиво и безлюдно място, когато се приберем у дома след тежкия работен ден.

Фототапетът Елен в гората представлява изображение, в което се съдържат двата най-красиви елемента на дивия свят – девствената природа и един от най-красивите представители на фауната. Тапетът може да се постави във всяко жилищно помещение, където ще се впише отлично и ще създава усещане за релакс и комфорт.

Невероятният колорит на изображението ще превърне зоната, където то е поставено, в централна зрителна точка. Ако искате да акцентирате върху зоната с меката мебел в хола или друг важен участък – заложете на този превъзходен цветен фототапет. Цветовете на картината ви позволяват да я комбинирате с мебели във всякаква тоналност.

Лесно залепяне на стената – модел от 2 части

Фототапетът често се избира не само според изображението, но и според броя на елементите, които го съставят. Купувачите, които искат сами да залепят фототапета на стената, се притесняват от големия брой части. Трябва да се съгласим, че моделите от 5 и повече части са малко по-сложни за залепяне, особено ако размерът им е голям.

Фототапет Елен в гората е с размери 184 х 254см – височина/широчина. В същото време той се състои от само две части, което прави инсталирането максимално лесно дори за непрофесионалисти. За да ви улесним в нелеката задача, ние сме ви осигурили нужното количество лепило напълно безплатно.

Фототапет Елен в гората

65.50 лв.