Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Еднорози

0/ 5 (0)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Фототапет еднорози е един от очарователните ни детски модели. Той е подходящ за стаите на малки момичета на възраст от 1 до 10 години. Приказната картина, отпечатана по най-модерна технология изглежда като жива, за да радва любимите ви същества с приятното си присъствие. Само сега фото тапети на еднорози могат да се закупят на по-ниска от обичайната цена, така че побързайте.

Характеристики на модела

Фототапетът представлява красиво нарисувана картина, изобразяваща еднорози и фея с крила на фона на приказен горски пейзаж. Изображението със сигурност ще подейства успокояващо на децата, особено на най-малките. Ако искате да накарате детето си да обикне своята стая и да прекарва с радост времето си в нея, този прекрасен тапет е най-прекият път към целта.

Предлагането на толкова красиво и качествено изработени фото тапети с еднорози не е толкова добре застъпено на родния пазар, колкото предполагате. Нашият продукт е изработен чрез най-новите технологии на отпечатване. Високото качество на печата, дава възможност картината да изглежда жива и пленяваща, независимо от какво разстояние бива наблюдавана.

Изделието се състои от две части, което ще ви улесни значително при поставянето. Фототапетите от 5, 10 и повече части биха били истинско предизвикателство за татковците  без особена сръчност и опит, но този модел едва ли ще ги затрудни. Размерът на картината е 184 см височина х 254см широчина. Осигурете му достатъчно пространство, за да може любимото ви същество да му се радва постоянно.

Благодарение на отлично направения печат, изображението ще запази ярките си, живи цветове за един дълъг период от време. Дори редовното почистване на тапета с навлажнена кърпа няма да доведе до избеляване на цветовете, както и излагането му на пряка слънчева светлина. Този продукт е едно дълготрайно решение за декорация на стаята на любимата ви малка принцеса. Еднорозите ще бъдат нейни верни пазители и приятели през времето за сън и за игра.

Фототапет Еднорози

65.50 лв.