Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Дубай скайлайн

4/ 5 (8)

  • + -

89.90 лв.

Фототапетът се състои от 4 части.

Фототапет Дубай скайлайн е един от впечатляващите градски пейзажи в страхотната ни колекция от фототапети. Има хора, които са истински запленени от столицата на едноименното емирство и главен търговски и финансов център на ОАЕ. Има и такива, които просто харесват гледката на небостъргачи, които докосват нощното небе.

Светлините на града създават приятно настроение у всеки космополит

Съществуват хора, които наричаме космополити. Те се чувстват чудесно във всеки световен мегаполис и се радват на всеки пищен градски пейзаж. Дори самите те да живеят в голям град и да виждат сгради от прозорците си, вместо природа, те с радост биха ги направили част от домашния си интериор.

Дубай скайлайн е фототапет, върху който са изобразени някои от емблематичните небостъргачи на арабската столица. Гледката към града през тъмната част от денонощието е още по-впечатляваща, защото разкрива пищно осветени сгради и булеварди. Картината е истински шедьовър на фотографското изкуство. В нея е запечатан пулсът на този огромен финансов център на Обединените арабски емирства.

Фототапет, който можете да залепите сами

Фототапетите могат да бъдат сходни с обикновените хартиени тапети по материал и структура, но като начин на лепене, те обикновено са доста различни. Сложността на поставянето на такава стенна декорация се дължи обикновено на големия брой части при някои продукти. В конкретния случай дори начинаещите едва ли ще срещнат особени затруднения.

Фототапетът с изглед към небостъргачите на Дубай е с размери 254 х 368см – височина/широчина. Това е един от големите ни фототапети, на които е нужно да се осигури повече свободно пространство. Броят на частите, които изграждат изображението, не е твърде голям. Само 4 детайла трябва да бъдат свързани, за да се получи цялостна картина, която спира дъха.

Тук сложността на залепянето е минимална, защото частите са разположени вертикално един до друг, точно както при лепенето на обикновени тапети. Желателно е да свързвате елементите на картината така, че да не се застъпват, но и да не се получава разстояние след изсъхване на лепилото. Имайте предвид, че под въздействието на влагата в лепилата, хартията леко се разтяга, след което отново се свива до първоначалните ѝ размери.

Фототапет Дубай скайлайн

89.90 лв.