Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Динозаври 3D

5/ 5 (1)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Детската стая е помещението, което се обзавежда с най-много старание и любов. На отдадените родители и техните деца предлагаме един зашеметяващ фототапет с 3D ефект. На него са изобразени динозаври, обитаващи екзотичен плаж. Децата обичат тези праисторически гиганти и с радост биха приели да им правят компания в детската.

Ефектна картина, която ще изпълни с гордост детето ви

След фурорът, който Джурасик парк предизвика преди десетилетия, децата се запознаха и обикнаха динозаврите. Днес тези огромни зверове са залегнали в дизайна на голяма част от детските стоки. Момчетата са тези, които биха били щастливи да имат една пищна картина на стената в детската стая, на която са изобразени динозаври.

Специалното при този фототапет е триизмерното изображение. Картината е изключително жива и колоритна, способна да събуди фантазията на малките ни приятели. Начинът на отпечатване на фотографията включва най-новите технологии за пресъздаване на изображения. От каквото и разстояние да се гледа фототапета, детайлите ще бъдат отчетливи и ясни.

Съвременните материали и високотехнологичен печат удължиха значително живота на фототапетите. Уверяваме ви, че стенното покритие ще запази живите си и ярки цветове в продължение на години. Когато детето ви порасне достатъчно и изгуби интерес към декорацията в своята стая, тапетът ще бъде в същото добро състояние.

Защо да заложите на фототапет в детската?

Фототапетът превъзхожда стикерите и другите стенни декорации по множество показатели. Той оказва много по-силно визуално и емоционално въздействие, а пищността на модели като този, ще радва детето ви всеки ден и ще прави престоя му в собствената му стая по-желан и приятен. Приятелите на малкия ви наследник ще изпитват благородна завист за стаята, която има синът ви.

Фототапет Динозаври 3Д се състои от само две части. Това говори за лесна инсталация, дори от хора без никакъв опит в такъв тип домашни ремонти. От нас получавате безплатно лепило, с което целим да ви стимулираме да пристъпите веднага към реализирането на един благороден творчески проект – декориране на детската стая.

Фототапет Динозаври 3D

65.50 лв.