Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Диаманти, перли и злато 3D L

0/ 5 (0)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Нашият фототапет, озаглавен „Диаманти, перли и злато”, е създаден специално за най-отявлените естети. Това е декорацията, която почитателите на лукса и високия стил ще изберат за своето жилище. Триизмерният ефект на изображението създава усещане за декориране на стените с истински скъпоценности. Моделът е в размер L, подходящ както за по-малки, така и за средни по големина помещения.

3D ефект, който придава дълбочина на пространството

Фототапетът с диаманти, перли и златни орнаменти е перфектното решение за декорация на по-малки и слабо осветени помещения. Предимство е светлият фон и като цяло светлата композиция, защото светлите нюанси притежават свойството да увеличават визуално едно по-тясно пространство.

Изображението е достатъчно красиво, но 3D ефектът е факторът, който го прави живо и още по-обаятелно. Картината създава усещане за истинска драперия, окачена на стената, върху която са разпръснати скъпоценните елементи. В по-малка стая със слабо проникване на естествена светлина, фототапетът ще оживи пространството и ще направи интериора по-интересен и разчупен.

Конкретният тапет може да придаде дълбочина и характер на семпли и скучни интериорни решения. Той е подходящ за всяко жилищно помещение – спалня, хол, всекидневна, предверие. Фототапетът си остава най-лесното и достъпно решение за зониране на големи помещения като се обособят няколко функционални зони.

Лесно поставяне, без нужда да купувате лепило

Залепянето на фототапет може да бъде истинско предизвикателство за хората, които никога не са извършвали подобна операция. Когато тапетът е голям и съставен от множество части, свързването им в една обща композиция изисква повече време, доста усилия и невероятно точно око.

Модел „Диаманти, перли и злато няма да успее да затрудни дори най-неопитните и непохватни купувачи. Той се състои от само две части, което прави залепянето му максимално лесно и бързо. Ние ви предлагаме този фототапет заедно с безплатно лепило в количество, което е напълно достатъчно за такава големина. Препоръчваме преди да пристъпите към лепене, да се уверите, че основата е идеално чиста и суха.

Фототапет Диаманти, перли и злато 3D L

65.50 лв.