Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Делфини в морето

5/ 5 (2)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Фототапет Делфини в морето е един от любимите ни морски пейзажи. Изображенията на морска тематика са сред най-търсените ни артикули, независимо дали става въпрос за картини или за фототапети. В това вълнуващо изображение имаме два любими на всички обекта – делфините и прекрасното синьо море. Създайте един приятен интериор, който ще ви обгръща с уют и топлина.

Една прелестна композиция в синьо

Този очарователен фототапет с делфини представлява вълнуваща композиция в синьо. В изображението се сливат синият цвят на осеяното с пухкави облаци небе, с цвета на океана. Преобладаващите сини нюанси изпъкват още по-ярко в контраст с белия цвят на морската пяна и облаците в небето.

Фототапетът ще се впише много добре в помещения с интериор, издържан в светли неутрални цветове. Бели стени и таван, както и обзавеждане в бяло или светли дървесни нюанси са едни от подходящите комбинации. Самото изображение създава ведро и слънчево настроение. То ще увеличи визуално по-малките пространства, а по-големите ще придобият по-приятен и уютен вид.

С този превъзходен пейзаж у дома, ще успеете да си създадете приятно слънчево настроение дори през мрачните зимни дни. Именно това е задачата на фототапетите – да ни радват с красивите си изображения в макси формат и да ни откъсват от сивото ежедневие и тежкия работен ден. В очакване на морската си ваканция, можете да виждате бурните вълни и делфините – едни от най-симпатичните представители на морския свят.

Модел, съставен от само 2 части

Фототапетът Делфини в морето е съставен от само 2 части. Разположението им върху стената е в хоризонтална посока, което максимално улеснява залепването. Не е нужно да сте специалист и да имате какъвто и да е опит с лепенето на фототапети, за да се справите отлично с тази задача.

За качествено залепяне с отличен резултат, е важно основата да бъде чиста, суха и идеално гладка. Препоръчваме да намажете стената, а не хартията с лепило. По този начин се предотвратява опасността от разкъсване на тапета и е по-лесно да се постигне идеално свързване на двете части.

Фототапет Делфини в морето

65.50 лв.