Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Гърция L

0/ 5 (0)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Фототапет Гърция L ще внесе слънчево настроение в уютния ви дом. Дори през мрачните и студени сезони, вие ще виждате лазурните брегове и спиращите дъха тюркоазени води на Егейско море. Такъв пейзаж е способен да озари и стопли дори най-мрачното и сиво пространство. Тапетът се предлага заедно с лепило, за да не ви се налага да го купувате допълнително.

Морският пейзаж – един от най-предпочитаните стенни декори

Факт е, че сред видовете фототапети, най-търсени си остават изображенията с морски пейзажи. Тази тенденция се запазва в световен мащаб, въпреки добавянето на някои модни трендове като абстракция и черно-бяла стилизирана фотография. На какво се дължи отказът на хората да се лишат от гледката на едно лазурно море, обливащо меките жълти пясъци на морския бряг?

Причината, естествено, се крие в начина, по който морският пейзаж въздейства на сетивата. Психолозите са единодушни: гледката на тихото синьо море стимулира позитивни емоции. Тя успокоява стресираните, стимулира уморените и вдъхва творчески патос у апатичните. Негативните настроения ни обхващат най-често през мрачните месеци с оскъдна слънчева светлина. Ето защо е важно да си създадем илюзията за топло и слънчево лято поне в домашна среда.

Избор на фототапета – на какво да обърнете внимание?

За хората, решили да закупят и украсят някоя от стените в дома си фототапет, е важно да изберат правилно не само изображението. След като откриете картината, която докосва най-добре чувството ви за естетика, е редно да обърнете внимание и на други важни характеристики. На първо място, това е размерът на тапета.

Големината на фототапета трябва да отговаря на свободното пространство, което имате на стената. Желателно е картината да не бъде закривана от мебели, за да можете вие и вашите гости да се насладите максимално на нейната прелест. Моделът Гърция е с размери 184см височина и 254см ширина. Той се нуждае от по-широка площ, където да се вижда в цялата си прелест.

Друг важен фактор е броят на частите, от които е съставен тапетът. При този модел те са само две. Тоест, сложността на залепване е минимална.

Фототапет Гърция L

65.50 лв.