Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Градска панорама

0/ 5 (0)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Фототапет Градска панорама е чудесна стенна декорация, ако искате да си създадете усещането за наличие на голям френски прозорец. Моделът е подходящ за офис, заведение и за домашни пространства. Препоръчваме го на всички наши клиенти, които мечтаят да живеят в един от световните мегаполиси и да се наслаждават на гледката, която някои от тях предлагат.

В какво се крие очарованието на пищния градски пейзаж?

Фототапетите с пейзажи могат да се разделят на две категории: такива, които изобразяват девствената природа и такива, които улавят пулса на големия град. Моделът, който ви представяме на тази страница е от втория вид – излъчващ динамиката на мегаполисите с техните небостъргачи, натоварени булеварди и нощни светлини.

Такъв фототапет може да създаде много специална атмосфера в дадена стая. Ако се постави в офиса или домашния кабинет, изображението може да стимулира креативността и творческата фантазия. В случай че решите да го залепите върху стената в хола, картината, разкриваща големия град, ще ви настрои на „парти” вълна.

Очарованието на градските пейзажи се състои в способността им да пренасят в съвсем друго пространство и измерение. Може да живеете в тих и спокоен квартал, но да се чувствате така, сякаш се намирате в сърцето на град, в който кипи буен живот. С този наш продукт можете да си подарите гледка, която радва както очите, така и душата.

Стандартен размер – ниска сложност на лепене

Залепването на фототапет плаши голяма част от хората, които не познават този вид декоративни продукти. Фототапетите от недалечното минало бяха съставени от множество части, което превръщаше инсталирането им в истинско предизвикателство. Днес, благодарение на модерния високотехнологичен печат, не само изображенията са с по-добро качество, но и детайлите са по-малко.

Моделът Градска панорама е с размери 184 х 254 см и се състои от само две части. Свързването им няма да затрудни дори и лаиците, ако се следва правилото да няма луфтове, нито застъпване. За да ви улесним в задачата по инсталиране на фототапета, сме включили в цената му нужното количество лепило.

Фототапет Градска панорама

65.50 лв.