Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Глухарче 1 3D

5/ 5 (1)

  • + -

65.50 лв.

Фототапет Глухарче е предназначен за истинските ценители на модерния интериор. С триизмерния ефект на изображението, е повече от лесно да придадете значителна дълбочина и усещане за простор на по-малки по площ и тесни помещения. Изделието се предлага заедно с нужното за полагането му количество лепило. Онлайн магазин Дегрец ви предлага винаги най-изгодните оферти.

Характеристики и предимства

Фототапетът, чиято централна фигура е глухарчето, изобразено детайлно в цялата му прелест, е подходящ за всички жилищни и офис помещения. Абстрактната картина е издържана основно в артистичния черно-бял цвят, като само един малък участък – сърцевината на пухкавата корона е в по-ярки цветове. Изображението е еднакво ефектно, независимо от какво разстояние се наблюдава.

Ексцентричният фототапет глухарчета е с триизмерен ефект на снимката. Този маниер на отпечатване позволява в стаята да се създаде усещане за по-раздвижен интериор. Картината е изключително детайлна, показваща отблизо всеки елемент на това уникално творение на природата. Глухарчетата са всъщност едни от най-недооценяваните растения.

Тапетът се състои от само две части, което, вярваме ще зарадва клиентите ни, които възнамеряват да се заемат сами с неговото поставяне. Съединяването на двата елемента изисква прецизност и усет за симетрия, но минималният брой части ще направи задачата бързо и лесно изпълнима.

За да ви улесним максимално в декорирането на дома /офиса ви, сме включили в цената на изделието и необходимото за залепяне на фототапета лепило. По този начин ви спестяваме не само финансов ресурс, но и неудобството да правите проучване на подходящите за целта лепила. Кой вид и какво количество да изберете? Тези въпроси са намерили автоматично своето решение.

Ефектният фототапет с глухарче е с размери: 184 х 254см. Височината му достига почти до тавана на стандартните жилищни стаи, затова е важно да решите дали участъкът, който няма да бъде покрит от тапета да е близо до пода или до тавана. Уверете се, че стената, на която ще го залепите е достатъчно широка. Голяма загуба ще бъде ако сегмент от изображението се окаже закрит от компонентите на обзавеждането.

Фототапет Глухарче 1 3D

65.50 лв.