Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет В центъра на Ню Йорк черно-бял

0/ 5 (0)

  • + -

89.90 лв.

Фототапетът се състои от 4 части.

Черно-бял фототапет, озаглавен „ В центъра на Ню Йорк”. Една атрактивна стенна декорация, способна да преобрази изцяло дори най-неугледното и скучно жилищно пространство. Тапетът е създадени специално за ценители-естети, които ще останат впечатлени от съвършената черно-бяла фотография. Предлагаме продукт с отлично качество, внушителен размер и много изгодна цена.

Илюзия за стилен витраж

Идеята на този артистичен фототапет е да създаде усещане за открито пространство. Пейзажните ни фототапети са като цяло разработени с намерението да заблудят наблюдателя, че в съответното помещение има допълнителен прозорец, разкриващ уникална гледка. Много добро решение за помещения с недостатъчно проникване на слънчева светлина.

Арт решението, което ви предлагаме, притежава потенциала да трансформира което и да е жилищно пространство, създавайки илюзията за наличие на витражен прозорец. Тапетът придава на помещението съвсем ново излъчване. С него присъстващият изпитва чувството, че се намира в таванско помещение или мансарда. Атик пространствата са класическа архитектурна особеност за старите сгради в Ню Йорк.

Витражът, изобразен върху фототапета е с куполна форма – стилизирана архитектурна особеност, благодарение на която изображението излъчва максимален артистизъм. Черно бялата фотография напомня за „градът, който никога не спи”, представен в старите филми от 30-те, 40-те и 50-те години на миналия век.

Минимален брой части – лесен за поставяне дори от хора без опит

Фототапетите са стенна декорация с непреходна актуалност и умение да преобразяват интериора, както никой друг декоративен елемент. Тяхното поставяне обаче може да бъде истинско предизвикателство за хората с никакъв опит в изпълнението на подобни задачи. Фототапет В центъра на Ню Йорк няма да ви затрудни, въпреки внушителната си големина от 2.54м височина и 3.68м широчина.

Моделът се състои от само 4 части, които се монтират последователно във вертикална посока. Процедурата по лепене е максимално опростена с това разположение на детайлите, така че няма да ви са ви нужни услугите на специалист. В цената на тапета е включено лепило, за да се избегне ненужно оскъпяване на продукта.

Фототапет В центъра на Ню Йорк черно-бял

89.90 лв.