Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Водопад 4 L

5/ 5 (2)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

С фототапет Водопад 4L ще създадете една впечатляваща атмосфера в дома си, без излишен разход на време и средства. Поканете природата в градския си апартамент, за да се откъснете от сивото ежедневие и шума на големия град. От нас ще получите един висококачествен продукт на съвсем ниска цена, в която е включено и нужното ви за залепяне лепило.

Невероятен колорит с въздействащо изображение

Колекцията ни от фототапети с природа включва изключително красиви пейзажи, но малко от тях могат да въздействат по начина, по който въздейства този гигантски водопад. Подобна гледка не може да не ви накара да се почувствате малки и незначителни, или поне да направи такива постоянно изнервящите ви проблеми.

Природата на нашата планета може да бъде близка и нежна, но също така внушителна и страховита, какъвто е водопадът, изобразен на фототапета. Той ще ви даде възможност да се пренесете на екзотично място, далеч от цивилизацията, когато почувствате нуждата да се откъснете от стреса на големия град.

Картината притежава невероятен колорит. Цветовете, съдържащи се в изображението варират от тъмно синьо, наситено зелено до пурпурно-червени нюанси. Погледът остава прикован върху зашеметяващия пейзаж, а помещението придобива повече дълбочина и раздвиженост. Това не е просто стенна декорация, а водопад от емоции, изразен с една превъзходна фотография.

Всеки от вас ще се справи със залепянето на този фототапет

Не е нужно да имате значителен опит в лепенето на фототапети, за да се справите успешно със залепянето на този конкретен продукт. Операцията става сложна, когато фототапетът е съставен от множество части, но конкретният случай не е такъв. Фототапетът Водопад 4L е съставен от само два елемента.

Това означава, че ще ви се наложи да свързвате картината само веднъж, което е най-трудният момент при инсталирането на фототапети. От нас ще получите напълно безплатно лепило в напълно достатъчно количество. За да си гарантирате отличен резултат, не пренебрегвайте подготовката. Основата трябва да бъде напълно гладка, чиста и суха.

Фототапет Водопад 4 L

65.50 лв.