Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Водопад 3 L

3/ 5 (23)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Природата на планетата Земя е нещото, което ни кара да я обичаме и да се стремим да я опазим за идните поколения. Дори, когато се намираме в модерния си апартамент, ние искаме да бъдем в контакт с красивата природа, подарявайки си красив и вълнуващ пейзаж. Фототапет с Водопад е чудесно решение за декориране на стената на стая в дома ви. Една вълнуваща гледка, която ще ви зарежда с позитивна енергия.

Гледка, от която спира дъхът

Има хора, които искат да събудят сетивата си и да се развълнуват от една спираща дъха гледка. Водопадът, изобразен върху този фототапет, е именно такова величествено творение на майката природа. Невъзможно е да останеш равнодушен пред една толкова силна и въздействаща картина – тонове вода, които падат от огромна височина, заобиколени от пищна зеленина.

С такава гледка и в подобни мащаби, всяко помещение ще оживее мигновено. Стенната декорация ще създаде илюзията за отворено пространство и по този начин ще създаде усещането, че стаята е по-голяма отколкото е в действителност. Изборът на стаята, в която да се постави тази превъзходна картина не е съвсем прост.

От една страна ще ви е нужна свободна стена с размери най-малко 184 х 254см – височина/широчина. Такива, незакрити от мебели стени не се срещат често, особено в малките градски жилища. Тапетът е подходящ за хол, всекидневна и дори спалня. Желателно е да се залепи на стена, която се вижда от всяка точка на помещението. Не е удачно решението фототапети да се поставят в близост до прозорец.

Тапетът се състои от само 2 части, което прави залепянето му изключително лесно. В този случай ще ви се наложи да съединявате детайлите еднократно, което е всъщност най-сложната част от операцията. Закупеният фототапет ще ви бъде доставен заедно с нужното за залепянето му лепило. По този начин нашият магазин ви пести не само средства, но и излишни главоболия. Можете да пристъпите директно към реализирането на един превъзходен интериорен проект.

Фототапет Водопад 3 L

65.50 лв.