Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Водопад в Тайланд XL

5/ 5 (1)

  • + -

89.90 лв.

Фототапетът се състои от 4 части.

Величествена гледка, изобразена с най-модерните методи на пълноцветен печат – това е първото, което може да се каже за нашия фототапет Водопад в Тайланд XL. С внушителните си размери, това стенно покритие ще формира изцяло атмосферата в съответната стая и ще ви изпълни с преклонение пред силата на великата природа.

Екзотична гледка, която бихте искали да виждате ежедневно

Едва ли има човек, който би отказал да вижда тази приказна гледка, разкриваща малък водопад в сърцето на тайландската джунгла. От изображението струи светлина, а преобладаващите зелени нюанси създават невероятно спокойствие и усещане за топлина. Струва си да имате достъп до такъв екзотичен пейзаж, особено през зимата, когато сивотата навън действа подтискащо.

Фототапетът водопад в Тайланд ще ви пренася ежедневно на едно диво и спокойно място, където стресът на ежедневието е нещо напълно непознато. Изборът на помещението, в което ще го поставите зависи от свободната площ, като в случая ви е нужна свободна стена с ширина най-малко 3, 70м и височина от поне 2,55м.

Сложност на лепене – минимална

Въпреки че този фототапет е с големи размери (2,54 х 3,68м), залепянето му върху избраната за целта стена едва ли ще ви затрудни. Картината е разделена на четири вертикални части, които е необходимо да подредите внимателно една до друга. Тук липсват квадратните елементи от миналото, които трябваше да се подреждат предварително като пъзел.

Полезно е да знаете, че при свързване на елементите на тапета, между тях не бива да остава разстояние, но не е желателно да има и застъпване. Когато свързвате детайлите, имайте предвид, че след изсъхване на лепилото хартията може леко да се свие. Поради тази причина е добре частите да бъдат поставени максимално близо една до друга.

За да ви улесним в операцията по лепене на фототапета и да ви подпомогнем в ремонта, ние ви предлагаме фототапета Водопад в Тайланд заедно с нужното ви количество лепило. Ако никога не сте лепили тапети и не разполагате с базовия набор от инструменти, можете да посетите секция „Консумативи” на нашия магазин, откъдето да се снабдите с всичко необходимо.

Фототапет Водопад в Тайланд XL

89.90 лв.