Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Водопад в гората

3/ 5 (11)

  • + -

89.90 лв.

Фототапетът се състои от 4 части.

Пищен и изключително красив – фототапет Водопад в гората е произведение на изкуството, което трябва да краси някоя от стените в уютния ви дом. Поканете природата в градското си жилище. Превърнете го в свеж оазис, където ще се откъснете от сивотата на скучното ежедневие. Това е картина, съставена от 4 части, която няма да ви затрудни при залепянето. В цената е включено лепило.

Фототапетите с природа – най-лесния начин да си създадете приятно настроение

Напрегнатото ежедневие и като цяло съвременният начин на живот, са непрекъснат източник на стрес и напрежение. Всеки от нас би желал да се откъсне от напрегнатия си ден, когато прекрачи прага на дома си. Има различни начини да се отървем от стреса – медитация, гореща вана, съзерцание на красив и въздействащ пейзаж.

Предвид внушителната големина на фототапета с водопад в гориста местност, просто няма как той да убегне от погледа ви и да не ви зареди с позитивни емоции. При срещата с тази невероятна красота на живата природа, напрежението от тежкия работен ден задължително ще изчезне. То ще бъде заменено от приятното усещане за мир и покой.

Пищният колорит на картината не може да ви остави безразлични. Дълбочината на зеленината се слива с мощното присъствие на буйната река, падаща от незначителна височина. Пейзажът категорично ще се превърне в акцент и централна фигура в обзавеждането, затова препоръчваме да осигурите оптималното възможно пространство на този фототапет. Той не бива да бъде закриван от мебели и други детайли на интериора.

Лекота на инсталиране, въпреки внушителния размер

Фототапет Водопад в гората се състои от 4 части, но това едва ли ще затрудни и най-неопитните от вас. Размерите на картината са солидни 254 х 368 – височина/широчина. Отделните части се разполагат вертикално една до друга, което значително улеснява целия процес по лепене.

З да постигнете отличен резултат е желателно да свързвате много внимателно отделните части – без да ги застъпвате и оставяте разстояние между тях. Основата трябва да бъде гладка (по възможност шпаклована), както и идеално чиста и суха.

Фототапет Водопад в гората

89.90 лв.