Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Богиня XL

0/ 5 (0)

  • + -

89.90 лв.

Фототапетът се състои от 4 части.

По-голям и още по-въздействащ – фототапет Богиня XL е стенна декорация за големи помещения. Това е стенна апликация, която е повече произведение на изкуството, отколкото просто майсторски заснето изображение. Моделът е подходящ както за жилища, така и за представителни помещения с артистичен интериор.

Нека светлината озари цялото помещение!

Фототапетът е издържан изцяло в светли тонове. Преобладава белия цвят, на чийто фон се отразяват изящни златни орнаменти. Богинята е декоративен продукт, създаден специално за ценители на изобразителното изкуство и по-конкретно скулптурата. Триизмерното изображение създава илюзията за реален релеф на определени детайли.

Благодарение на модерните методи на отпечатване, 3D фототапетите са все по-предпочитани. Гледайки тази красива картина под различен ъгъл, всеки път ще се очаровате от нейната виталност и усещане за движение. Тапетът ще стои много добре на бяла стена, но може да се постави и върху стени в други нюанси.

Неутралният бял цвят на картината я прави приложима в различни помещения. Тапетът може да се постави в хол, предверие или спалня. Навсякъде той ще създава интимна атмосфера и приятно, спокойно настроение. Качеството на материалите, от които е изработен тапетът, прави възможно редовното почистване. Използвайте леко навлажнена кърпа, за да премахнете прахта. Отстраняването на по-сериозни замърсители е добре да се извърши внимателно.

Голям формат, изискващ повече пространство

Ако държите да заложите на XL варианта на тапет Богиня, то трябва да му осигурите достатъчно пространство. Размерът на този модел е 254 х 368 см – височина/широчина. Може да се залепи на стена, към която е поставена мека мебел. Височината на изделието е достатъчна, за да не се закриват важни детайли на изображението.

Този фототапет е съставен от 4 части, които се съединяват, като отделните пана се подредят вертикално върху стената. Този начин на свързване на детайлите е максимално прост и лесен. С лепенето на фототапета няма да се затруднят дори хората без никакъв опит.От нас получавате безплатно лепило, за да не се налага да го купувате допълнително.

Фототапет Богиня XL

89.90 лв.