Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Биг Бен

0/ 5 (0)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Часовниковата кула Биг Бен е една от емблемите на Лондон. Можете да я имате в дома си на много изгодна цена, стига да харесвате модерното фотографско изкуство. Тук ви представяме продукт с отлично качество, издържан в стила на арт фотографията. Тапетът е подходящ за всяко модерно обзаведено жилище и офис пространство.

Градските пейзажи – модерен начин да оживим интериора

Фототапетите винаги са пленявали купувачите с реалистичността на своите изображения. При съвременните продукти виждаме истинско съвършенство, благодарение на високотехнологичните средства за заснемане и отпечатване на изображенията. Независимо от какво разстояние гледате фототапета, вие ще виждате отлично дори най-малкия детайл, изобразен на картината.

Защо да заложите именно на Биг Бен, а не на класически фототапет с природа? Отговорът се състои преди всичко в личния ви вкус и предпочитания. От значение е и стилът на помещението, където планирате да го поставите. Градските ни пейзажи за подходящи за хол и офис, обзаведени с модерна мебелировка , така че да им подхождат.

Стандартен размер и максимална лекота на залепване на тапета

За много от клиентите ни залепването на закупения фототапет е източник на сериозни притеснения. Ето защо бързаме да ви успокоим, че няма да срещнете никакви затруднения в тази посока. Размерът на фототапета спада към стандартните големини – 184 х 254см височина/ширина.

В същото време моделът е съставен от само 2 части. Именно броят на детайлите е факторът, който определя сложността на монтажа. В конкретния случай имате само една точна на съединяване на изображението и тя е по хоризонталата. Ще ви бъде много лесно да добавите долният сегмент, след като сте инсталирали правилно горния. Резултатът ще ви очарова.

За да постигнете съвършенство при създаването на един стилен и модерен интериор, е много важно да отделите нужното време и внимание на подготовката. Стената трябва да бъде идеално гладка, препоръчително е да се направи шпакловка. Преди да започнете да лепите, е важно да почистите добре стената и да се уверите, че е напълно суха.

От нашия магазин получавате подарък лепило в количество, което е напълно достатъчно за поставянето на фототапет Биг Бен.

Фототапет Биг Бен

65.50 лв.